Postet nga: jan braathu

Ministrja Vlora Dumoshi takon ambasadorin e OSBE-së, Jan Braathu

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi, ka pritur sot në takim ambasadorin e Misionit të OSBE-së në Kosovë, Jan Braathu dhe këshilltarin e tij, Senad Saboviç.

Jan Braathu: Zgjedhjet në veri pa asnjë incident

Shefi i Misionit të OSBE-së në Kosovë, Jan Braathu, tha se procesi zgjedhor në komunat veriore është duke u mbajtur pa asnjë incident.

OSBE i kërkon Kosovës më shumë angazhim në luftimin e korrupsionit

Shefi i Misionit të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim Evropian (OSBE) në Kosovë, Jan Brathu, tha se Kosova ka bërë disa përparime në luftimin e ...

16 gazetarë u sulmuan në Kosovë gjatë vitit 2018-të

Në konferencën vjetore “Treguesit për nivelin e lirisë së medieve dhe sigurisë së gazetarëve” e cila organizohet nga Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës (AGK) u ...

Braathu: Kosova vend i vogël për kaq shumë raste të dhunës në familje

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës (AGK) në bashkëpunim me misionin e OSBE-së në Kosovë, kanë mbajtur tryezën përmbyllëse mbi “Rolin e medieve në raportimin ...

Braathu u Kërkon Falje Romëve në Ditën e Tyre

Në Ditën Ndërkombëtare të Romëve, shefi i Misionit të OSBE-së në Kosovë Jan Braathu u kërkoi falje pjesëtarëve të këtij komuniteti në ...