Postet nga: gjimnazi "Frang Bardhi"

Shkolla kampione e Mitrovicës në basketboll

Në garat komunale të 17 nëntorit në basketboll, ekipi i vajzave dhe djemve të gjimnazit “Frang Bardhi” dolën të parët në Mitrovicë. 

“Kuizi i Diturisë” në shkollë, si parapërgatitje për testin e maturës

Rezultati i mirë në testin e maturës është qëllimi i maturantëve çdo vit, mirëpo që këto rezultate të arrihen puna dhe përkushtimi nuk duhet ...

Nxënësit nga Mitrovica trajnohen në fushën e gazetarisë

17 nxënës nga Mitrovica vizituan zyrën e KALLXO.com, ku panë nga afër funksionimin e një redaksie mediale.

KFOR-i turk ka ndihmuar me pajisje shkollore Gjimnazin “Frang Bardhi” në Mitrovicë

Në kuadër të Projektit për Bashkëpunim Ushtarak-Civil, kryesia e Këshillit Turk në Kosovë (KFOR-i Turk) ka ndihmuar me pajisje shkollën e mesme Gjimnazin “Frang Bardhi”, ...

Inspektorati shkon në gjimnazin e Mitrovicës pas raportimit të KALLXO.com për gjendjen e tualeteve

Pas raportimit të djeshëm nga KALLXO.com lidhur me gjendjen jo të mirë të tualeteve në gjimnazin “Frang Bardhi “, në Mitrovicë, sot Drejtoria e Inspeksionit ka vizituar këtë ...

FOTO: Gjendje e rëndë në tualetet e gjimnazit të Mitrovicës

Rezervuari i ujit i varur, ‘muri’ ndarës i shqyer, guaskat dhe dyshemeja të papastruara...