Postet nga: inspektorati

“ETC” në gjykatë për shitjen e mallrave të ndaluara tek fëmijët

Marketi ‘ETC’, që është në pronësi të deputetit Ramiz Kelmendi, do të përballet me gjykatën lidhur me shitjen e mallrave të ndaluara tek fëmijët.

“MAXI” në gjykatë për shitjen e mallrave të ndaluara tek fëmijët

Marketi ‘MAXI’, që është në pronësi të Gazmend Abrashit, këshilltarit tw Kryeministrit, do të përballet me gjykatën lidhur me shitjen e mallrave të ndaluara tek fë...

Inspektorati në Prishtinë gjobit personat qe zhvillojnë punime pa lejen e komunës

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se inspektorati ka gjobitur një qytetar i cili po zhvillonte punimet pa e poseduar lejen e komunës.

Tragjedia e familjes Gashi – Drejtori i Haskukës premton se do largohen shtëpitë që paraqesin rrezik

Më 6 qershor të vitit 2016, Xheneta po luante në rrugë dhe nga shembja e shtëpisë afër vendbanimit të saj ajo pësoi plagë të rënda në kokë dhe ...

Apeli ia refuzon ankesën, konfirmohet aktakuza ndaj zëvendës ministrit

Gjykata e Apelit e ka konfirmuar aktakuzën ndaj i zëvendës ministrit të Administratës Publike, Bujar Nerjovaj, i cili po akuzohet për keqpërdorim të pozitë...

Zëvendësministri i qeverisë Haradinaj deklarohet rreth fajësisë në Gjykatë

Ish -drejtori i Inspektoratit Bujar Nerjovaj, aktualisht zv/ministër në qeverinë Haradinaj u deklarua i pafajshëm pas leximit të aktakuzës nga ana e prokurorit së çështjes Metush ...

Zëvendës Ministri i qeverisë Haradinaj nesër në gjykatë

Bujar Nerjovaj, Zëvendës Ministër i Administratës Publike, do të paraqitet nesër në Gjykatën Themelore Prizren për t’u përballur me akuzat pë...

VIDEO: Inspektimi i furrave të bukës dhe marketeve në Prizren

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë në vazhdën e mbikëqyrjes së tregut dhe mbrojtjes së konsumatorit, sot ka kryer inspektime nëpër furrat e bukës në rajonin ...