Postet nga: Gjobat

Policia në rajonin e Prizrenit shqiptoi mbi 1 mijë e 800 gjoba në trafik për vetëm pesë ditë

Drejtoria Rajonale e Komunikacionit Rrugor dhe stacionet policore të Drejtorisë Rajonale të Policisë në Prizren, për pesë ditë ka shqiptuar 1,817 gjoba ndaj shkelësve të rregullave në trafik.

Ligji i ri për trafikun, Policia në Ferizaj shqiptoi mbi 1 mijë e 400 gjoba për më shumë se një javë

Që nga hyrja në fuqi e Ligjit për rregullat e trafikut rrugor, për më shumë se një javë, Policia rajonale e Ferizajt ka shqiptuar 1,430 gjoba për kundë...

Policia largon gjashtë automjete nga qarkullimi për shkak të shkeljes së rregullave në trafik

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se ka larguar gjashtë automjete nga qarkullimi rrugor për shkak të mos respektimit të rregullave në trafik në Obiliq.

Rajoni i Ferizajt, mbi 6 mijë gjoba për kundërvajtje dhe 141 heqje të patentë-shoferëve gjatë janarit

Në rajonin e Ferizajt gjatë muajit janë shqiptuar 6,100 gjoba për kundërvajtje dhe janë hequr 141 patentë-shoferë për drejtuesit e automjeteve që kanë shkaktuar kundërvajtje më të ...

KPM: Shkëputja e kontratave me operatorët nuk parashihet në rregulloret tona, përgjegjësia është e ARKEP

Kryetari i Komisionit të Pavarur të Mediave (KPM), Jeton Mehmeti, ka thënë se në rregulloret e këtij institucioni nuk përcaktohet rasti i shkëputjes së kontratës ...

Gjobiten dy shoferë pasi u kapën duke bërë gara me vetura

Policia ka bërë të ditur se ka gjobitur dy shoferë me nga 150 euro dhe me nga një pikë negative pasi janë zënë duke bërë gara me vetura ...

Lista e partive të cilave KQZ u fali 24 mijë euro borxhe

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve u ka falur borxhet gjashtë subjekteve politike dhe 18 partive.

Prizren, shqiptohen mbi 360 gjoba për kundërvajtje gjatë 24 orëve

Polica e Kosovës ka shqiptuar mbi 360 gjoba për shkelësit e rregullave në trafik në Prizren.