Postet nga: inspektorati

Inspektorati dënon nëntë biznese për mashtrim me peshore

Pronarët e bizneseve në Kosovë përveç mashtrimit me çmime po provojnë edhe mënyra tjera të mashtrimit.

Milaim Zeka kërkon nga Inspektorati i Punës që të mbrojë taksistët dhe gazetarët

Deputeti Milaim Zeka ka kërkuar që Inspektorati i Punës të mbrojë qytetarët e punësuar në kompani të taksistëve dhe kompani mediale.

Inspektorati i Vushtrrisë në aksion për keqpërdorim të ujit dhe hedhje të mbeturinave

Komuna e Vushtrrisë ka themeluar një ‘task-forcë’ e cila parasheh ndëshkimin e qytetarëve të cilët keqpërdorin ujin e pijes por edhe veprime të tjera të ndaluara.

Ujëvarat e Mirushës ‘pastrohen’ nga objektet montazh

Inspektorati i Komunës së Malishevës ka marrë vendim për rrënimin e të gjitha konstruksioneve e vendosura përgjatë ujëvarës së Mirushës.

Inspektoriati i Komunës Konfiskon Motorët Lodër të Fëmijëve

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti përmes një njoftimi në Facebook ka njoftuar se tash e tutje inspeksioni do të patrullojë vazhdimisht nëpër sheshet ...

Komuna e Vitisë në Aksion për Lirimin e Hapësirave Publike

Hapësirat publike të uzurpuara nga qytetarët janë liruar në fshatin Kabash të Vitisë pranë objektit të kishës katolike.

Mbyllen Tregjet e Kafshëve në Dragash

“Të gjitha tregjet e kafshëve mbyllen për shkak të paraqitjes së sëmundjes gungore të lëkurës së kafshëve,” thuhet në njoftim.