Postet nga: inspektorati

Prizren - Asgjësohen mbi 10 mijë euro mallra pa afat

Drejtoria e Inspektorateve në Komunën e Prizrenit, përkatësisht sektori sanitar i kësaj drejtorie, gjatë ditës së djeshme ka bërë mbikëqyrjen e rregullt të ...

Komuna e Prizrenit rrënon një objekt pa leje të ndërtuar në pronë shoqërore

Drejtoria e Inspektorateve në Prizren sot ka rrënuar një objekt afarist në rrugën “Ali Pashë Tepelena”, i cili ka qenë i ndërtuar pa leje ndërtimore në ...

VIDEO - Inspektorati i Prizrenit në aksion, rrënon mbindërtimin në Shatërvan

Inspektorët e Prizrenit sot kanë dalë në teren për të bërë rrënimin e objekteve me mbindërtim, për të cilat nuk posedojnë leje ndërtimi.

Aksion kontrolli nëpër motelet e Kosovës

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala ka lëshuar një urdhëresë që obligon Inspektoratin e ministrisë dhe inspektoratet komunale, të bëjnë inspektime nëpër motele duke ...

Ramadan Muja, ftohet si dëshmitar në gjykimin e ish-drejtorit të tij

Ramadan Muja, ish - kryetar i Komunës së Prizrenit do të ftohet si dëshmitar nga Gjykata Themelore Prizren.

Gjykimi i zv/ministrit të Haradinajt, inspektorët tregojnë arsyet pse nuk u rrënuan objektet pa leje në Prizren

Inspektorët komunal dëshmojnë në gjykimin e zëvendësministrit Nerjovaj, i cili po akuzohet se nuk rrënoi Hotelet pa leje dhe me mbindërtim.

Gjobitet kontraktori i KOSTT-it

Drejtori i ri i Inspeksionit në Komunën e Prishtinës Adonis Tahiri, ka shkruar në ‘Facebook’ se kanë  gjobitur kontraktorin KOSTT-it, për shkak të pakujdesive gjatë punimeve në ...

“Viva Fresh Store” në gjykatë për shitjen e mallrave të ndaluara tek fëmijët

Marketi ‘Viva Fresh Store’ do të përballet me gjykatën lidhur me shitjen e mallrave të ndaluara tek fëmijët.