Postet nga: inspektor

Një inspektor i ATK-së dhe një qytetar arrestohen për ryshfet

Një inspektor i Administratës Tatimore të Kosovës (ATK) është arrestuar për marrje ryshfeti bashkë me një qytetar që dyshohet se i ka dhënë ryshfetin në terminal ...

Inspektori në Mitrovicë të Veriut kanoset verbalisht pasi ndaloi punime pa leje

Policia e Kosovës ka njoftuar se një zyrtar në Komunën e Mitrovicës së Veriut, ka raportuar se derisa ishte në kontroll për inspektimin e ndërtimit ...

Apeli ia kthen në gjobë dënimin me burgim inspektorit të ndërtimit nga Prizreni

Inspektorit të ndërtimit nga Prizreni, Nexhemdin Musliut dënimi me burg i është zëvëndësuar në dënim me gjobë nga Gjykata e Apelit.

I akuzuar se lejoi ndërtimin në rrjedhën e ‘Lumbardhit’, ish-inspektori deklarohet i pafajshëm edhe në rigjykim

Ish-inspektori i Hidro-Ekonomisë, Avdulla Gashi, të mërkurën në Gjykatën e Prizrenit është deklaruar sërish i pafajshëm për akuzën e keqpërdorimit të detyrë...

Gjykimi i dy zyrtarëve të Suharekës, dëshmitari: Nuk kam qenë prezent gjatë ndërtimit të objektit

Ish-drejtoresha e Inspeksionit e Komunës së Suharekës, Jehona Rrafshi-Lumi dhe inspektori i ndërtimit, Hafir Maliqaj, të hënën janë përballur me deklarimin e dëshmitarit, ...

Gjykimi i dy zyrtarëve të Suharekës, dëshmitari: Objekti është rrënuar nga Inspektorati

Ish -drejtoresha e Inspeksionit e Komunës së Suharekës, Jehona Rrafshi-Lumi dhe inspektori i ndërtimit, Hafir Maliqaj, të premten janë përballur me dëshminë e investitorit, Blerim ...

Gjuajti me armë policinë dhe inspektorët, 1 muaj paraburgim për të dyshuarin

Është caktuar paraburgimi me kohëzgjatje për një muaj për të pandehurin i cili gjuajti me armë në drejtim të zyrtarëve policor kufitar dhe inspektorëve të ...

Prizren, kërkohet dënimi i ish-inspektorit të Komunës

Në gjykimin e ish-inspektorit të Drejtorisë së Inspektorateve të Komunës së Prizrenit, Avdulla Gashit, sot është dhënë fjala përfundimtare.