Postet nga: Blerim Gashi

Gjykimi i dy zyrtarëve të Suharekës, dëshmitari: Objekti është rrënuar nga Inspektorati

Ish -drejtoresha e Inspeksionit e Komunës së Suharekës, Jehona Rrafshi-Lumi dhe inspektori i ndërtimit, Hafir Maliqaj, të premten janë përballur me dëshminë e investitorit, Blerim ...

Pas rigjykimit ulet dënimi për korrupsion ndaj ish-gjyqtarit Rafet Ismaili dhe ish-policit Blerim Gashi

Ish-gjyqtari Rafet Ismaili dhe ish-polici Blerim Gashi janë dënuar me nga 20 muaj burg dhe me nga 1 mijë euro gjobë për korrupsion.

Shpallen fajtorë gjyqtari Rafet Ismaili dhe polici Blerim Gashi - VIDEO

Gjyqtari Rafet Ismaili dhe polici Blerim Gashi, të cilët akuzoheshin për ushtrim ndikimi janë shpallur fajtorë sot në Gjykatën e Prishtinës.

Mbrojtja: Gjykatësi Ismaili dhe polici Gashi në këtë gjyq janë viktima, Policia i përdori për të zënë “peshqit e mëdhenj”

Në gjykimin ndaj gjyqtarit Rafet Ismaili dhe policit Blerim Gashi, të cilët akuzohen për ushtrim ndikimi, prokuroria kërkon dënim ndërsa mbrojtja lirim nga akuza.

Gjyqtari i akuzuar Rafet Ismaili dhe polici Blerim Gashi mbrohen në heshtje

Ish-gjyqtari Rafet Ismaili dhe polici Blerim Gashi, të cilët akuzohen për ushtrim ndikimi, mbrohen në heshtje.

Gjykimi i gjyqtarit Rafet Ismaili, dëshmitari thotë se i dha disa herë para për lëndën e tij

Në gjykimin ndaj gjykatësit Rafet Ismaili dhe policit Blerim Gashi, të cilët akuzohen për ushtrim ndikimi, ka vazhduar të dëgjohet në cilësinë e dëshmitarit, ...

Nuk mbahet seanca ndaj gjyqtarit Rafet Ismaili

Mungesa e gjyqtares Valbona Selimajt ka bërë që seanca ndaj gjyqtarit Rafet Ismaili të akuzuar për ushtrim ndikimi të dështojë

Dëshmitari: Më janë kërkuar para deri në 200 mijë euro nga gjyqtarë e prokurorë

Në gjykimin ndaj gjykatësit Rafet Ismaili dhe policit Blerim Gashi, të cilët akuzohen për veprën penale ushtrim ndikimi, është dëgjuar dëshmitari Florim Zekaj.