Postet nga: IKShPK

IKSHPK bën thirrje për testim, bartje të maskave dhe vaksinim kundër COVID

 

IKShPK blen testet e para për detektimin e lisë së majmunëve

Instituti i Shëndetësisë Publike në Kosovë ka blerë 1 mijë teste për detektimin e Lisë së Majmunëve.

Katër raste të reja me COVID-19

Ministria e Shëndetësisë, sipas të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, ka informuar se nga 221 testime, 4 qytetarë kanë rezultuar pozitiv ...

Instituti i Shëndetit Publik planifikon blerjen e 1,000 testeve për linë e majmunëve

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, do të blejë teste për identifikimin e virusit të lisë së majmunëve, në vlerë prej 6 mijë e 132 ...

IKShPK apelon për kujdes të shtuar gjatë gatimit, ruajtjes dhe shpërndarjes së ushqimit

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, ka apeluar te qytetarët të kenë kujdes të shtuar gjatë gatimit, ruajtjes dhe shpërndarjes së ushqimit.

Dyshimet për linë e majmunëve, mostrat dërgohen sot për testim në Holandë

Mostrat e rastit të parë të dyshuar për linë e majmunëve në Kosovë do të dërgohen sot për testim (analiza laboratorike) në laboratorin e OBSH-së, në ...

Disa informacione për linë e majmunëve, sipas IKShPK-së

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike(IKSHPK) ka dhënë disa informacione për sëmundjen e lisë së majmunëve.

IKSHPK: Në Kosovë nuk është raportuar asnjë rast i dyshimtë me Linë e Majmunëve

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike (IKSHPK), ka njoftuar se në Kosovë nuk është raportuar asnjë rast i dyshimtë sa i përket Lisë së Majmunëve.