COVID-19 - Ilustrim: Naser Fejza

Një i vdekur dhe katër raste të reja me COVID-19

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se në 24 orët e fundit një person ka vdekur, i cili ka qenë i infektuar me COVID-19.

Sipas Ministrisë, në këto 24 orë nga gjithsej 38 testime, katër persona kanë rezultuar pozitivë.

MSh ka treguar se në ditën e fundit nga ky virus janë shëruar katër persona.

Sipas të dhënave, në Kosovë janë aktualisht 21 raste aktive me COVID-19, kurse brenda 24 orëve të fundit nuk ka asnjë person të vaksinuar.