Postet nga: IKShPK

IKSHPK do të furnizohet me 780 mijë euro pajisje

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike i Kosovës (IKSHPK) ka përfituar pajisje në vlerë prej 780 mijë euro.

CovidRezultatet-2020

25 raste me COVID-19 në 24 orët e fundit

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se në 24 orët e fundit në Kosovë janë regjistruar 25 raste të reja me COVID-19.

IKShPK: Uji në Marec nuk është për pije, përbën rrezik potencial për shëndetin e banorëve

Në fshatin Marec të Prishtinës, resuret e ujit kanë potencial të madh të mundeshëm të ndotjes, ka njoftuar Ministria e Shëndetësisë.

MSh: Në Kosovë nuk ka raste të konfirmuara të fruthit

Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike u kanë bërë thirrje prindërve që t’i vaksinojnë fëmijët e tyre ...

Dy të vdekur me COVID-19, IKShPK bën thirrje për kujdes të shtuar

COVID-19 në Kosovë shënon trend të rritjes së rasteve të reja.

IKSHPK pas vërshimeve kërkon nga qytetarët që ta vlojnë ujin para përdorimit

Instituti Kombëtarë i Shëndetit Publik, ka njoftuar gjatë ditës së sotme për qytetarët që të vlojnë ujin para se ta përdorin.

IKShPK njofton për gjendjen e furnizimit me ujë sipas rajoneve

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka njoftuar për gjendjen e ujit, furnizimit me ujë dhe ka dhënë disa rekomandime për t'u ...

IKShPK njofton për situatën aktuale me ujë të pijes në vendbanimet e vërshuara

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike në Kosovë ka rekomanduar qytetarët që uji para përdorimit të vlohet si masë e sigurisë bakteriologjike e zbatueshme në situata ...