Postet nga: Ibër Lepenci

Ujësjellësi, turbullim i ujit në kanalin e Ibër Lepencit, këto zona do kenë reduktime

Kompania Rajonale e Ujësjellësit ‘Prishtina’ ka njoftuar se si pasojë e turbullimit të ujit në kanalin e Ibër Lepencit nga reshjet e fundit, do ketë reduktime në ...

Hoti e Kuçi takojnë përfaqësuesit e “Ibër – Lepenc” dhe KRU “Prishtina”, flasin për rimëkëmbjen ekonomike

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, i shoqëruar nga ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi ka pritur sot përfaqësuesit e Ndërmarrjes Hidroekonomike “Ibër – ...

Qeveria rendit arsyet për shkarkimin e Bordit të "Ibër-Lepencit"

Mungesa e transparencës, mbipunësimi dhe nepotizmi i skajshëm janë disa nga arsyet që janë përmendur në vendimin e Qeverisë Kurti për shkarkimin e Bordit të ...

Drenasi sot mbetet pa furnizim me ujë

 

Politizimi i bordeve të ndërmarrjeve publike

Qeveria e udhëhequr nga Ramush Haradinaj i ka kompletuar disa borde të ndërmarrjeve publike. Kompletimi i këtyre ndërmarrjeve ishte bërë bazuar në një konkurs që ...

Dëshmi se si qeveria e politizoi bordin e Ibër-Lepencit

Qeveria e Kosovës e ka larguar në mënyrë të dyshimtë dhe pa asnjë sqarim Naim Gashin nga bordi i Ibër-Lepencit të emëruar një javë më parë ...

Qeveria ndërron një anëtar të bordit të “Ibër Lepencit”

Qeveria ka marrë vendim që të ndryshoj njërin nga antarët e bordit të ndërrmarjes publike “Ibër Lepenc” me propozimin e zyrës së kryeministrit.

Mitrovicasi ndërtoi murin në pronë të 'Ibër Lepenc'-it, përfundon në Gjykatë

Ndërmarrja Hidrocentrike "Ibër Lepenc" ka paditur Rexha Aliun nga Mitrovica.