Postet nga: hysni gucati

Prokuroria mirëpret vendimin e Apelit në rastin e Gucatit dhe Haradinajt

Ushtruesi i detyrës së Prokurorit të Specializuar, Alex Whiting, ka mirëpritur vendimin e sotëm të Apelit lidhur me Hysni Gucatin dhe Nasim Haradinajn.

Arsyetimi i vendimit të Apelit për Gucatin dhe Haradinajn

Paneli i Gjykatës së Apelit sot ka marrë vendim që ta ulë për 3 muaj dënimin e shqiptuar ndaj dy ish-krerëve të OVL-UÇK-së, Hysni Gucati dhe ...

Apeli konfirmon dënimin ndaj Gucatit e Haradinajt, ua ulë dënimin nga tre muaj

Hysni Gucatit dhe Nasim Haradinajt Gjykata e Apelit në kuadër të Gjykatës Special ua ka konfirmuar dënimin e shkallës së parë, por jua ka ulur dë...

Sot pritet vendimi i Apelit ndaj Gucatit e Haradinajt

Paneli i Gjykatës së Apelit në Hagë sot do ta bëjë shpalljen e aktgjykimit në çështjen Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj.

Më 2 shkurt pritet vendimi i Apelit ndaj Gucatit e Haradinajt

Paneli i Gjykatës së Apelit në Hagë e ka caktuar shpalljen e aktgjykimit në çështjen Hysni Gucatit dhe Nasim Haradinajt.

Hysni Gucati - ZPS: Nuk e kemi merituar asnjë ditë në burg, presim lirimin tonë

Hysni Gucati ka deklaruar se qëndrimi i tyre në burg për rrjedhjen e dokumentete është një vendim i padrejtë.

Zyra e Prokurorit të Specializuar kërkon që vendimi për dënimin e Gucatit dhe Haradinajt të mbetet në fuqi

Në Dhomat e Specializuara të Hagës po vazhdon seanca e Apelit në çështjen Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj.

Në Apel avokati kërkon uljen e dënimit për Hysni Gucatin: Nuk ka ndonjë provë që personat janë dëmtuar

Në Dhomat e Specializuara të Hagës është mbajtur seanca e Apelit në çështjen e ish-krerëve të Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së, Hysni ...