Postet nga: hysni gucati

Mbrojtja e Gucatit: Këtu po na thuhen gënjeshtra

Në seancën ndaj dy  krerëve të Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së, Hysni Gucatit e Nasim Haradinajt, mbrojtja e Gucatit tha se në ...

Gjykata Speciale: Vaksinimi i të paraburgosurve dhe stafit të Gjykatës Speciale do të bëhet deri më 4 qershor

 

Seanca e radhës ndaj Gucatit e Haradinajt pritet të mbahet sot

 

Më 28 maj mbahet seanca e radhës ndaj Hysni Gucatit dhe Nasim Haradinajt

Zyra e Prokurorit të Specializuar ka njoftuar se më 28 maj, me fillim prej orës 11:00, do të mbahet konferenca e pestë për ecurinë e çështjes kundër Hysni Gucatit ...

Rreth 1.5 milion euro në dispozicion për mbrojtjen e të akuzuarve në Gjykatën Speciale

Rreth 1 milion e gjysmë euro detyrime financiare ka marrë Ministria e Drejtësisë për mbrojtjen ligjore të të akuzuarve në Hagë.

Mbrojtja e Gucatit: Prokuroria në Hagë nuk e ka marrë seriozisht nxjerrjen e materialeve

Në seancën ndaj dy ish- krerëve të Organizatës të Veteranëve të Luftës së UÇK-së, Hysni Gucatit e Nasim Haradinajt, mbrojtja e Gucatit tha se ...

Nesër mbahet seanca e radhës ndaj Gucatit e Haradinajt

Gjykata Speciale në njoftimin e saj, ka treguar datën e seancës së radhës ndaj dy ish krerëve të Organizatave të Veteranëve të Luftës së ...

Prokuroria Speciale dorëzon dosjen paraprake në çështjen e Gucatit dhe Haradinajt

Prokuroria Speciale ka dorëzuar dosjen paraprake në çështjen kundër krerëve të Organizatave të Veteranëve të Luftës së UÇK-së, Hysni Gucati e Nasim Haradinaj.