Postet nga: Gjykata Speciale në Hagë

Douglas Young

Ish-oficeri britanik: 1998 ka qenë vit i vështirë për UÇK-në

Në gjykimin ndaj Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Jakup Krasniqit e Rexhep Selimit në Gjykatën Speciale, Douglas Young, ish-oficer i Ushtrisë britanike që ka shërbyer në misione të ...

Vazhdon dëshminë ish-oficeri i ushtrisë britanike në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Shqyrtimi gjyqësor i të enjtes ndaj ish-krerëve të UÇK-së, Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit dhe Jakup Krasniqit, në Dhomat e Specializuara të Kosovës në ...

Gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve, pranohet edhe një viktimë në procesin gjyqësor

Në shqyrtimin gjyqësor ndaj Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit dhe Jakup Krasniqit në Dhomat e Specializuara të Kosovës në Hagë, është pranuar edhe një viktimë tjetë...

Dëshmitari i mbrojtur pyetet për ndalimin e aktivistëve të LDK-së gjatë luftës dhe për "kolaboracionistët"

Dëshmitari i mbrojtur i Prokurorisë, i koduar me shifrën 4255, ka vazhduar dhe përfunduar sot dëshminë në procesin ndaj ish-krerëve të UÇK-së në Gjykatën ...

Mbrojtja e Rexhep Selimit fillon pyetjet ndaj dëshmitarit të mbrojtur, seanca e mbyllur për publikun

Shqyrtimi gjyqësor i të mërkurës ndaj ish-krerëve të UÇK-së, Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit dhe Jakup Krasniqit, në Dhomat e Specializuara të Kosovë...

Nis gjykimi ndaj ish-krerëve të UÇK-së, seanca mbyllet për publikun për shkak të dëshmitarit të mbrojtur

Shqyrtimi gjyqësor i të martës ndaj ish-krerëve të UÇK-së, Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit dhe Jakup Krasniqit, në Dhomat e Specializuara të Kosovës ...

Rustem Mustafa përmend Enver Sekiraqën në dëshminë e tij në Hagë

Ish-komandanti i UÇK-së, Rustem Mustafa të mërkurën ka dëshmuar në Hagë, ku mes tjerash është përgjigjur për qendrat e ndalimit dhe Shtabin e Pë...

Gjykimi i ish-krerëve të UÇK-së: Dëshmitari rrëfen se si kishte tentuar t'i takojë Adem Demaçin dhe Jakup Krasniqin

Dëshmitari numër 6 ka dëshmuar në gjykimin ndaj ish-krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK), duke rrëfyer se si kishte tentuar t'i takojë Adem ...