Postet nga: Gzim Kollqaku

Arrest shtëpiak për ofiqarin e Pejës që dyshohet se regjistroi shtetasin turk në mënyrë të kundërligjshme

Gjykata e Pejës ka caktuar masën e arrestit shtëpiak ndaj Halit Gashit, zyrtar në Komunën e Pejës.

I ekstraduari nga Zvicra nuk e pranon fajësinë për akuzën për grabitje të vitit 2013

Ilir Isufi ka dalë sot para Gjykatës së Pejës për t`u përballur me akuzën e prokurorisë për grabitje.

Ekspertja: Përputhen shkrimi e nënshkrimi në letrën në xhepin e viktimës dhe në fletoren e të akuzuarit

Në Gjykatën e Pejës ka vazhduar procesi gjyqësor kundër Kreshnik Halitit, i cili akuzohet për vrasjen e Mentor Zekajt.

Vrasja e cila dyshohet se u pagua nga mërgimtari, mbyllet seanca për publikun

Përjashtohet publiku para dhënies së dëshmisë së vajzës së xhaxhait të Bekim Rajës, i akuzuar për vrasjen e Ferdinand Gjinit.

Rrëfimet e dëshmitarëve për vrasjen që dyshohet që e pagoi mërgimtari nga Zvicra

Procesi gjyqësor në rastin e vrasjes, për të cilën pretendohet se në Zvicër u paguan paratë, ka vazhduar me paraqitjen e dëshmitarëve para të ...

Pejë: I akuzuari për vrasje lëvizet me antiplumb

Gardianëve u është dashur t'i veshin antiplumb Gjon Pnishit, i akuzuar për vrasjen e Ferdinand Gjinit.

Vrasja e Donjeta Pajazitaj, Gjykata pritet të dalë në vendin e ngjarjes në Strellc të Deçanit

Në rigjykimin e vrasjes së Donjeta Pajazitajt, kundër të akuzuarit Naser Pajazitaj, sot ishte planifikuar të dëgjohen dëshmitarët Azem, Kastriot, Jetmir e Kushtrim Pajazitaj.