Postet nga: Ardian Hajdaraj

Dëshmitarët nuk ndihen të sigurt të dalin para Gjykatës për vrasjen e vitit 1999

Sot pritej që para Gjykatës së Pejës të dalë Bujar Bajraktari, i akuzuar për vrasjen e një burri të komunitetit rom në gusht të vitit 1999.

Pejë, shtyhet gjykimi për vrasjen për borxhin e dyshuar prej 77 mijë euro

 Gjykata e Pejës ka dështuar të vazhdojë procesin gjyqësor për vrasjen e 6 marsit të vitit 2017, ku nga plumbat e shkrepur u vra Mentor Zekaj.

Prokurori Ardian Hajdaraj zgjedhet anëtar në Këshillin Prokurorial

Ardian Hajdaraj, Prokuror në Prokurorinë Themelore të Pejës sot është zgjedhur anëtar i Këshillit Prokurorial të Kosovës.

Vrasja e Mentor Zekajt, i akuzuari e pranon vrasjen, por jo shkakun se ajo ndodhi për borxhin prej 77 mijë eurove

 

Vrasja e Mentor Zekajt, refuzohet ekzaminimi i sërishëm psikiatrik i Kreshnik Halitit

Gjykata e Pejës ka vazhduar gjykimin për vrasjen e 6 marsit të vitit 2017, ku nga plumbat e shkrepur u vra Mentor Zekaj.

Dënohet shtetasi i Shqipërisë për 5 euro ryshfet policit kosovar

Ervis Lamaj nga Fieri i Shqipërisë është dënuar nga Gjykata e Pejës për dhënie ryshfeti zyrtarit policor në vlerë prej 5 eurove.

Dëshmojnë ekspertët në gjykimin për vrasjen që dyshohet se u krye shkaku i borxhit prej 77 mijë eurove

Në procesin gjyqësor kundër Kreshnik Halitit, i cili akuzohet për vrasjen e Mentor Zekajt, janë dëgjuar sot eksperti mjekoligjor, eksperti i psikiatrisë dhe eksperti psikosocial.

Ekspertja: Përputhen shkrimi e nënshkrimi në letrën në xhepin e viktimës dhe në fletoren e të akuzuarit

Në Gjykatën e Pejës ka vazhduar procesi gjyqësor kundër Kreshnik Halitit, i cili akuzohet për vrasjen e Mentor Zekajt.