Postet nga: Enver Berisha

Gjykimi i Sokol Bashotës kthehet në pikën zero

Çështja penale kundër ish-kryetarit të Klinës, Sokol Bashota, dhe ish-nënkryetarit, Enver Berisha, pritet të fillojë rishtazi në Gjykatën e Pejës.

Dënimi minimal i Sokol Bashotës, prokurorja paralajmëron ankesë

Ish-kryetari i Klinës, Sokol Bashota dhe ish zëvendëskryetari i kësaj Komune, Enver Berisha, sot gjatë ditës u dënuan me nga 6 muaj burgim pasi u ...

Historia e gjykimit të të fuqishmëve të Klinës që përfundoi me dënime minimale

Me dënim minimal përfundoi aktakuza 72-faqëshe e prokurores së EULEX-it, Valeria Bolici.

VIDEO - Gjykatësit ‘i vjen shumë keq’ që e dënoi Sokol Bashotën

Ish-kryetari i komunës së Klinës, Sokol Bashota, është dënuar sot nga Gjykata e Pejës me 6 muaj burg me kusht dhe 1 mijë euro gjobë për deklarim ...

Vendimi i Gjykatës, Sokol Bashota dënohet me burgim

Sokol Bashota dhe Enver Berisha janë shpallur fajtorë për deklarim të rremë të pasurisë nga Gjykata e Pejës.

Bashota mund të dënohet deri në 5 vite burg nesër

Kryetari i PDK-së në Klinë, Sokol Bashota, nesër do ta mësojë verdiktin e Gjykatës së Pejës, e cila do të vendosë nëse ish-kryetari i Komunë...

I akuzuari Sokol Bashota: Jam i papunë, jetoj me rrogën e gruas dhe djalit

Ish kryetari i Klinës, Sokol Bashota gjatë seancës në gjykatën e Pejës ka deklaruar se është i papunë dhe jeton me të ardhurat që realizojnë gruaja ...

Prokurorja: Bashota kishte pasuri milionëshe kur e fitoi edhe banesën nga Komuna e Klinës

Sokol Bashota, Esat Raci, Fadil Gashi dhe Enver Berisha vendosen të mos deklarohen para gjykatës dhe të mbrohen në heshtje.