Postet nga: avni sinanaj

47 vite e gjysmë dënim me burgim për katër të akuzuarit për vrasjen me pagesë në vlerë prej 100 mijë fraga në Deçan

Murat Sinanaj, Gjon Pnishi, Avni Sinanaj dhe Bekim Raja, të akuzuar për vrasjen e Ferdinand Gjinit, janë gjetur fajtor nga Gjykata e Mitrovcës.

Kthehet në rigjykim rasti i 4 të akuzuarve për vrasje me pagesë në Deçan

Bekim Raja, Avni Sinanaj, Murat Sinanaj, Gjon Pnishi, janë katër personat të cilët akuzohen për vrasjen e Ferdinand Gjinit.

Gjykimi për vrasjen me pagesë, gjykata refuzon propozimin e mbrojtjes për dëshmitarin bashkëpunues

Para gjykatës së Pejës ka vazhduar procesi gjyqësor ku Bekim Raja, Avni Sinanaj, Murat Sinanaj, Gjon Pnishi, po akuzohen lidhur me vrasjen e Ferdinand Gjinit.

Përplasje mes mbrojtjes dhe prokurores në gjykimin për vrasjen që dyshohet se u krye me pagesë

Me tensione është përshkuar procesi gjyqësor për rastin ku Bekim Raja, Avni Sinanaj, Murat Sinanaj, Gjon Pnishi, po akuzohen lidhur me vrasjen e Ferdinand Gjinit.

Dalin para gjykatës 4 të akuzuarit për akuzën e vrasjes me pagesë

Bekim Raja, Avni Sinanaj, Murat Sinanaj, Gjon Pnishi, janë ulur sot në bankën e të akuzuarve nën akuzën për vrasjen e Ferdinand Gjinit.

Vrasja që dyshohet se u krye me pagesë, anulohet seanca ndaj 4 të akuzuarve

Bekim Raja, Avni Sinanaj, Murat Sinanaj, Gjon Pnishi, pritej që sot të uleshin në bankën e të akuzuarve lidhur me akuzën për vrasjen e Ferdinand Gjinit.

Gjykimi për vrasjen që dyshohet se u krye me pagesë, kundërshtime mes mbrojtjes dhe Prokurorisë

Me kundërshtime mes mbrojtjes dhe Prokurorisë ka vazhduar gjykimi i katër të akuzuarve për rastin e vrasjes së Ferdinand Gjinit.

Mungon prokurorja, dështon seanca për vrasjen me pagesë në Deçan