Postet nga: gjykimi për korrupsion

Mungon juristi i komunës, dështon seanca ndaj shefit të kabinetit të Gazmend Muhaxherit

Mosprania e përfaqësuesit të Komunës së Pejës ka bërë që të dështojë seanca kundër Durim Sheremetit, Gëzim Lajqi, Ruzhdi Zhara, Gëzim ...

Tre veta dënohen me burg për ndërrimin e ngastrave kadastrale në Pejë, Gjakovë e Deçan

Tre persona janë dënuar për vepra të korrupsionit ndërsa një është liruar nga Gjykata Themelore të mërkurën në Prishtinë.

Dështon seanca, Prokuroria nuk i pajisi të akuzuarit me shkresat e lëndës

Ka dështuar seanca gjyqësore në gjykimin ndaj të akuzuarave lidhur me regjistrimin e një parcele toke.

Caktohet data e shpalljes së aktgjykimin ndaj ish-zyrtarëve të Agjencisë së Akreditimit

Gjykimi ndaj ish-zyrtarëve të Agjencisë së Akreditimit, Ferdije Zhushi e Basri Muja, të akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare e marrje të ryshfetit, si dhe të ...

Ferdije Zhushi: Kam qenë e kërcënuar nga hyrja deri në dalje nga Kolegji ISPE

Në gjykimin ndaj ish-zyrtarëve të Agjencisë së Akreditimit, Ferdije Zhushi e Basri Muja, të akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare e marrje të ryshfetit, si dhe ...

Ferdije Zhushi dhe Basri e Armend Muja sot para Gjykatës

Gjykimit ndaj ish-zyrtarëve të Agjencisë së Akreditimit Ferdije Zhushi e Basri Muja të akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare e marrje të ryshfetit, si dhe të ...

Caktohet data e gjykimit të Pal Lekajt

Pasi që Gjykata e Apelit ka kthyer në rivendosje rastin e ministrit të Infrastrukturës, Pal Lekaj dhe të tjerëve, për vepra që ndërlidhen me korrupsion, Gjykata ...

Prokurorja kërkon ekspert financiar në gjykimin e ish-zyrtarit tatimor dhe kontabilistit

Prokurorja kërkoi sot që të thirret eksperti financiar për të ndihmuar në qartësimin e situatës në gjykimin për keqpërdorim të detyrës ku të ...