Postet nga: Beqir Kalludra

Togeri i akuzuar për ndërhyrje në dy raporte të aksidenteve thotë se e bëri më urdhër të eprorit të tij

Togeri i Policisë Fadil Surkishi, i akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare është deklaruar para gjykatës për dy aksidentet për të cilat ai dyshohet ...

Dosja e Prokurorisë - Togeri i Policisë ndryshoi dy raste të aksidenteve

Togeri i Policisë Fadil Surkishi, i akuzuar nga Prokuroria për tejkalimin e kompetencave është ballafaquar sot para gjykatës me deklaratat e koleges së tij dëshmitare, rreshtere Antigona Ç...

Gjykatësi në trajnim, shtyhet seanca ndaj ish-zyrtareve të PTK-së

Seanca gjyqësore ndaj Fllanza Shabit dhe Fatime Hoti-Abazit, ish-zyrtare të Postës dhe Telekomit të Kosovës, të akuzuara për përvetësimin e mbi 76 mijë eurove ka ...

Dëshmitarja në rastin ‘Toka’: Unë i kryeja lëndët trashëgimore, i nënshkruante Nuhi Uka

Gjykimi ndaj ish-deputetit të PDK-së, Azem Syla dhe të akuzuarve të tjerë për krim të organizuar, keqpërdorim të detyrës, marrje ryshfeti, mashtrim, legalizim të përmbajtjes së ...

Dëshmitari rrëfen si ia barti Shaban Sylës autorizimin për përfaqësim të familjes Steviq

Në gjykimin e njohur si rasti “Toka”, ku ndër të akuzuarit është edhe ish-deputeti i PDK-së, Azem Syla, është dëgjuar dëshmia e avokatit Edvard Gashi.

Gjykimi i grupit të Azem Sylës: Mungon i akuzuari, urdhërohet Policia ta sjellë me forcë në gjykatë

Gjykimi ndaj ish deputetit të PDK-ës Azem Sylës dhe grupit të të akuzuarve në rastin e njohur si ‘’Toka’’ u ndërpre për disa minuta për ...

Të akuzuarit për keqpërdorim me banderola të ilaçeve nuk vijnë në gjykatë

Dy nga të akuzuarit në lidhje me keqpërdorimin e banderolave për produkte medicinale nuk erdhën në gjykatë, duke bërë që seanca për ta shtyhet.

3 muaj burgim me kusht dhe gjobë për shoferin e autobusit që i kishte ofruar mito policit

Gjykata e Prishtinës sot pasi aprovoi marrëveshjen mbi pranimin e fajësisë e shpalli aktgjykimin me të cilin të akuzuarin Megzon Zejnullahu e dënoi me 3 muaj dë...