Postet nga: gjykimi për korrupsion

I akuzuari për korrupsion deklarohet i pafajshëm, parashkruhet vepra për katër të akuzuarit tjerë

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë u mbajt shqyrtimi fillestar për veprën penale keqpërdorim i detyrës zyrtare, ndaj Xhevat  Lajqit, i cili nga Prokuroria akuzohet se ...

Prokurori në pushim vjetor, shtyhet gjykimi për korrupsion

Për shkak të mungesës së e Prokurorit të shtetit, të hënën nuk është mbajtur shqyrtimi gjyqësor ndaj të akuzuarit për korrupsion, Millan Denda.

Apeli kthen në rivendosje rastin e Pal Lekajt dhe të tjerëve

Gjykata e Apelit e ka kthyer në rivendosje rastin e Pal Lekaj dhe të tjerëve të akuzuar për vepra që ndëlidhen me korrupsion.

Mungesa e paarsyetuar e prokurorit shtyn seancën për korrupsion

Për shkak të mungesës së prokurorit të rastit, ka dështuar të mbahet shqyrtimi fillestar ndaj të akuzuarit për korrupsion Avni Biqkaj.

Sokol Bashota dhe të tjerët deklarohen të pafajshëm ndaj akuzave për korrupsion

Sokol Bashota, Enver Berisha, Fadil Gashi dhe Esat Raci, u deklaruan të pafajshëm në lidhje me akuzat me të cilat po i ngarkon prokuroria themelore në Pejë.

Të dëmtuarit nuk ndihen të dëmtuar në gjykimin e zyrtarit të ATK-së

Dy të akuzuarit Nehat Zeqa dhe Fisnik Sejdiu po përballen me akuzat e Prokurorisë për pesë vepra penale të keqpërdorimit të detyrës se në bashkëpunim ...

Zyrtari i Qeverisë Bashkë me të Birin Kërkojnë Pafajësinë në Apel

Gjykata e Apelit sot e ka shqyrtuar ankesën e zyrtarit të Qeverisë së Kosovës, Zahir Bajramit, i dënuar për korrupsion nga Gjykata Themelore e Prishtinës.

Rumania Kërkon Ekstradimin e Ish-kryetarit të Kostancës nga Madagaskari

Prokurorët e Rumanisë pritet të nisin procedurën e ekstradimit për një ish-kryebashkiak të dënuar për korrupsion, i cili shmangu paraqitjen në polici më 30 dhjetor dhe ...