Postet nga: Beqir Halili

Të akuzuarit për transportin e drogës nga Peja në Mitrovicë deklarohen për fajësinë

 

Mitrovicë, ish-zyrtarët e komunës dëshmojnë në gjykimin e ish-drejtorëve të arsimit

Tre zyrtarë të Komunës së Mitrovicës janë ftuar në gjykatë për të dëshmuar në lidhje me rastin ku të akuzuar janë dy ish-drejtorë të Komunës ...

Prokuroria: I akuzuari gjuajti granatën e dorës për t’i vrarë të dëmtuarit

Seanca gjyqësore ndaj të akuzuarit Rrahim Halili ka dështuar të mbahet në Gjykatën e Mitrovicës.

Mitrovicë-Burri akuzohet se e plagosi, gruaja kërkon nga Gjykata t’ia falë

Një grua nga Mitrovica u plagos në të dy këmbët pas një incidenti që kishte me bashkëshortin e saj.

Gjykimi i kontabilistit, dëshmitari: I akuzuari kishte marrë 25 mijë euro

Në seancën e gjykimit të Sërbolub Dimitrijeviqit sot u dëgjua dëshmia e Sllavolub Mandiqit, drejtor i firmave “Auto Moto Remont“ dhe “Auto Moto Drushtvo“, të cilat ...

Rrëfimi para Gjykatës i kandidatit për mësues që nuk u punësua në Mitrovicë

Naim Bunjaku, palë e dëmtuar ka dhënë dëshminë e tij në Gjykatën e Mitrovicës, në procesin gjyqësor ndaj të akuzuares Ajmane Baranit, ish-drejtoreshë e ...

Vrasja e policit në Skenderaj, eksperti i psikiatrisë tregon nga çfarë çrregullimi vuante i akuzuari

Në Gjykatën e Mitrovicës ka vazhduar rigjykimi ndaj të pandehurit Maliq Biringjiku, i akuzuar për vrasjen e policit Valon Goxhuli në Skenderaj.

I akuzuari për drogë mungon në gjykatë, gjendet në Shqipëri

Gjendja shëndetësore e  të akuzuarit Flamur Demiraj është thënë se është arsyeja pse ai nuk u paraqit në seancën gjyqësore për shpërndarje dhe ...