Postet nga: Gjykata në prizren

Një muaj paraburgim për dy të dyshuarit për kontrabandë me migrantë

Dy të dyshuarve F.R., dhe Sh.B., Gjykata në Prizren u ka caktuar masën e paraburgimit në kohëzgjatje prej një muaji.

30 ditë paraburgim të dyshuarit për kontrabandim të cigareve pa banderolë

Të pandehurit G.S., i është caktuar masa e paraburgimit prej 30 ditësh, pasi ë Gjykata Themelore në Prizren, ka vlerësuar që ekzistojnë arsyet ligjore për këtë vendim.

Avokati Pjetër Përgjoka fyen gjykatësit, dënohet dhe braktisë seancën

“Nuk ka nevojë të buzëqeshni në mënyrë cinike”, kështu i ishte drejtuar në seancën e sotme avokati Pjetër Përgjoka, kryetarit të trupit gjykues Xheladin ...

Prizrenasi dyshohet se kanosë nënën dhe motrën: Një ditë kam me ju vra dhe do ta kalli shtëpinë

Gjykata Themelore në Prizren ka caktuar masën e paraburgimit prej një muaji për të pandehurin P.B., nën dyshimet për veprën penale kanosje.

Dosja e Prokurorisë: Veturat e komunës në servis të djalit të drejtorit

Ahmet Bahtijari, ish - Drejtor i Financave në Komunën e Dragashit, po akuzohet nga Prokuroria në Prizren për veprat penale të keqpërdorimit të pozitës dhe konflikt ...

Paraburgim për prizrenasit për rrahjen e fqinjit

Paraburgim për prizrenasit për rrahjen e fqinjit

E. F dhe E. Z do të qëndrojnë në paraburgim deri më 14 korrik, ka bë.rë të ditur Gjykata në Prizren.

Paraburgim për gruan e dyshuar se goditi burrin me thikë në qafë

E pandehura J.G nga Prizreni, do të qëndrojë në paraburgim në periudhë kohore prej 30 ditësh, me vendim të Gjykatës së Prizrenit.

Gjykatësja i kërkon gazetës ‘Kosova Sot’ 700 mijë euro dëmshpërblim

Gjyqtarja e Gjykatës së Apelit, Makifete Saliuka, tashmë është në pritje të një vendimi të gjykatës në prizren në padinë e saj ndaj gazetës së përditshme “...