Postet nga: Besim Rexhaj

I akuzuari në vuajtje të dënimit, dështon gjykimi për mashtrim me viza pune

Seanca gjyqësore ndaj Flamur Hoxhës dhe Besim Rexhajt të cilët po akuzohen për mashtrim me viza pune të rreth 500 qytetarëve, ka dështuar që të ...

Gjykimi për mashtrim me viza pune të rreth 500 kosovarëve, dëshmoi eksperti

Shumë qytetarë  të papunë por edhe bujq, studentë, mjekë e profile të tjera nga krejt Kosova ia mësynë shkollës profesionale “DBBS” në Prizren, për të ndjekur trajnime ...

Jepet premiera e shfaqjes ‘Kthimi i Karl Majit’

Teatri Kombëtar i Kosovës ka shfaqur të premten (16.10.2020) në mbrëmje premierën e shfaqjes “Kthimi i Karl Majit” me regji të Blerat Nezirajt.

Gjykata e Apelit vendos për rastin ku 500 qytetarë janë mashtruar me viza pune gjermane

Gjykata e Apelit ka marrë tre vendime të ndryshme lidhur me aktgjykimin e Gjykatës së Prizrenit për rastin për mashtrim, shpëlarje parash, shmangie nga tatimi, dhe ...

Shtyhet seanca e dhënies së mbrojtjes nga të akuzuarit për mashtrim me viza pune

Në gjykimin e Flamur Hoxhës dhe Besim Rexhajt, të cilët nga Prokuroria Speciale akuzohen për veprat penale - shpëlarje parash, mashtrim, dhe raste të posaçme ...

Vonohet ekspertiza financiare, shtyhet gjykimi për mashtrim me viza

Për sot ishte paraparë që të vazhdonte procesi gjyqësor ndaj Flamur Hoxhës, Besim Rexhajt e Veprim Rexhepit, të cilët po gjykohen për mashtrimin me rregullim ...

Vendimi i gjykatës: Dëshmitarëve t'u lexohen deklaratat në procesin për mashtrim me viza

Në seancën e fundit të 28 marsit, në gjykimin për mashtrim me viza ku të dëmtuar janë rreth 500 qytetarë, u mor një vendim i rëndësishëm ...

Të dëmtuarit thonë se morën kredi e hynë borxh për të paguar për ‘vizat gjermane’

Në gjykimin për mashtrim me viza pune të Gjermanisë, për çka akuzohen Flamur Hoxha e Besim Rexha, vazhdojnë të paraqiten të dëmtuar të rinj.