Postet nga: Gjykata në prizren

I akuzuari në vuajtje të dënimit, dështon gjykimi për mashtrim me viza pune

Seanca gjyqësore ndaj Flamur Hoxhës dhe Besim Rexhajt të cilët po akuzohen për mashtrim me viza pune të rreth 500 qytetarëve, ka dështuar që të ...

Kundërshohet aktakuza në rastin e kontrabandimit të 80 mijë kilogramëve duhan

Mbrojtësit e 13 të pandehurve të përfshirë në kontrabandimin e 80 mijë kilogramëve duhan kanë paraqitur kërkesën për hedhjen e aktakuzës dhe kundërshtimin e ...

Gjykimi i ish-luftëtarit të UÇK-së për krime lufte, dëshmitari: Remzi Shala ka qenë ushtar shumë i mirë

Në Gjykatën e Prizrenit, në gjykimin e ish-luftëtarit të UÇK-së Remzi Shala, i akuzuar për krime lufte kundër popullsisë civile, ka dëshmuar Arif Pë...

Trembëdhjetë të akuzuarit për kontrabanim të 80 mijë kilogramëve duhan, thonë se janë të pafajshëm

Trembëdhjetë të akuzuarit të përfshirë në kontrabandimin e 80 mijë kilogramëve duhan, janë deklaruar të pafajshëm në seancën e shqyrtimit fillestar të mbajtur sot në gjykatë...

Një muaj paraburgim prizrenasit, që i ofroi 50 euro ryshfet policit

Gjykata e Prizrenit ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë për caktimin e masës së paraburgimit kundër të pandehurit R.C. I njëjti sipas Prokurorisë dyshohet ...

Një muaj paraburgim dy të dyshuarve që u kapën me drogë në kufirin Kosovë - Shqipëri

Gjykata në Prizren ka njoftuar se u ka caktuar masën e paraburgimit prej një muaji dy të pandehurve  A.M., dhe A.H., nën dyshime për posedim ...

Prokuroria nuk i dorëzon provat, komandanti i nënstacionit policor në Zhur nuk deklarohet rreth fajësisë

Komandanti i nënstacionit policor në Zhur, Ziber Susuri ka dalë para Gjykatës së Prizrenit për t`u përballur me aktakuzën e Prokurorisë. Ai po akuzohet ...

Dënim me burgim me kusht për dy ish zyrtarët e Komuës së Dragashit për servisimin e automjeteve

2 vite e katër muaj burgim me kusht ndaj dy ish zyrtarëve të Komunës së Dragashit të akuzuar për servisim të veturave