Postet nga: Gjykata në prizren

12 Vjet Burg për Vrasjen e Zejnepe Berishës

Nebih Berisha është  dënuar me 12 vjet e gjashtë muaj burg për vrasjen bashkëshortes së tij Zejnepe Berishës.

Denoncuesi i Korrupsionit Granit Paçarizi në Gjykatë

Denoncuesi i Korrupsionit Granit Paçarizi në Gjykatë

Në seancën e kaluar të këtij gjykimi kryetari i trupit gjykues Xheladin Osmani njoftoi tërheqjen nga ky gjykim, për arsye se i akuzuari Paçarizi ka ...

Paraburgim të Dyshuarve të Kapur me Narkotik

Dy të pandehurve nga Ferizaj u është caktuar masa e paraburgimit nga Gjykata e Prizrenit. Ata dyshohen se në bashkëkryerje kanë kryer veprën penale blerje, posedim, shpërndarje ...

Paraburgim për Vrasjen në Dragash

Të arrestuarit për këtë vrasje paraburgimin prej një muaji ia caktoi Departamenti i Krimeve të Rënda të Gjykatës Themelore në Prizren.

Të Hënën Vendimi për Çoçajn dhe Dy Mësimdhënësit

Çoçaj, drejtor i Arsimit në Prizren dhe dy mësimdhënësit Thaçi e Çeku po gjykohen për keqpërdorim të manifestimit “Java e Remzi Ademajt” pë...

Shtyhet Seanca për Vrasjen e Trefishtë

Shtyhet Seanca për Vrasjen e Trefishtë

Seanca e caktuar për sot në Departamentin e Krimeve të Rënda të Gjykatës Themelore në Prizren nuk u mbajt, ngase prokurori nuk i ka pajisur të akuzuarit ...

Rinis Gjykimi për Rrëmbimin e Djalit të Biznesmenit

Për shkak se në këtë çështje penale është ndërruar kryetari i trupit gjykues, shqyrtimi gjyqësor rifilloi nga e para.

Ekspertizë Neuropsikiatrike për Vrasësin e Zejnepe Berishës

Kërkesën me shkrim për këtë ekspertizë e kishte bërë më 7 mars 2016 Esat Gutaj, avokati i Nebih Berishës.