Postet nga: Gjykata në Prishtinë

Gjykata e Prishtinës kufizon kontaktet me palët

Gjykata e Prishtinës përmes një komunikate për media ka njoftuar se pas nje mbledhjeje të mbajtur me Kryetaren e Gjykatës si dhe me gjyqtarët pë...

Ish-kryeministri nuk vjen të dëshmojë në rastin ‘Veteranët’

Ish-kryeministri i Kosovës, R.H. nuk është paraqitur të hënën në gjykatën e Prishtinës për të dëshmuar në rastin e njohur si “veteranë...

Ish-drejtori i Arsimit në gjyq për kulmin dhe aneksin për kaldajat e shkollës

Ish-drejtori i Drejtorisë së Arsimit në Komunën e Drenasit, Sadik Tahiraj, është ulur në bankën e të akuzuarit për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Gjykimi për vrasjen e policëve në 2004: Dëshmitari tregon për takimin në kullën e Haradinajve në Gllogjan

Tre dëshmitarë janë dëgjuar sot në gjykatën e Prishtinës, në procesin në të cilin Bedri Krasniqi e Alban Dizdari po akuzohen për vrasjen e një ...

Dëshmitari flet në gjykatë se si prona shoqërore “u falsifikua” në emër të serbit

Në gjykatën e Prishtinës është mbajtur gjykimi ndaj ish- drejtorit të drejtorisë për kadastër dhe gjeodezi Shiqeri Spahiu dhe ish shefit të sektorit për kadastë...

2 vjet burg për drogën e gjetur në garazhë në Graçanicë

Gjykata e Prishtinës dënoi Vlastimir Vuleviqin nga Graçanica me 2 vjet burgim dhe me 4 mijë euro gjobë për veprat penale shitje e narkotikeve dhe fshehja e sendeve ...

Dënim me kusht me burg për gruan e cila pranoi se kishte shkuar në ISIS

Gjykata e Prishtinës e ka shpallur fajtore V.A., e akuzuar për veprën penale organizim dhe pjesëmarrje në grup terrorist.

Dënohet e akuzuara për terrorizëm që ofronte shërbime logjistike për ISIS

Gjykata e Prishtinës e ka shpallur fajtore E.S,, e cila akuzohej për veprën penale organizim dhe pjesëmarrje në grup terrorist.