Postet nga: Gërmia

Gjarpinjtë e Gërmisë (VIDEO)

Në parkun e Gërmisë nuk ka telashe me rriqrat, por me gjarpinjtë.

Aksident mes një veture dhe autobusit urban në Prishtinë (FOTO)

Para pak minutash afër parkut të Gërmisë në Prishtinë ka ndodhur një aksident trafiku mes një veture dhe një autobusi të Trafikut Urban.

Në Gërmi gjatë ditës mund të shkoni vetëm me autobusët e trafikut urban

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se gjatë ditës së sotme me rastin e 1 Majit, do të ndalohet qarkullimi i të gjitha automjeteve në rrugën që shpie pë...

ICOMOS apel institucioneve kosovare për ruajtjen e ‘Gërmisë’

Këshillin Ndërkombëtar për Monumente dhe Lokalitete (ICOMOS)  u ka bërë apel institucioneve kosovare për ruajtjen e objektit të ish- ndërmarrjes tregtare “Gërmia”.

Arkitektja kosovare shpërblehet në Universitetin e Graz-it për projektin për transformimin e ndërtesës ‘Gërmia’

Arkitektja, Donikë Luzhnica është shpërblyer me vendin e tretë për diplomën më të mirë të vitit në Universitetin e Grazit të Austrisë.

Ish-objekti i ‘Gërmisë’ hynë në listën e përkohshme të trashëgimisë së mbrojtur

Objekti i ish qendrës tregtare “Gërmia’,  për fatin e të cilit është duke u zhvilluar një debat i ‘ashpër’ ka hyrë në Listën e Pë...

VIDEO - Suedezët vrapojnë dhe e pastrojnë ‘Gërminë’

Trendi suedez si kombinim i qejfit dhe pastrimit të mjedisit i quajtur “Plogging” është zbuluar dy vite më parë në shtetin skandinav, por sot për herë të parë ka ...

Ndalohet qarkullimi me makina drejt Gërmisë

Kryetari i Prishtinës Shpend Ahmeti me një urdhëresë ka ndaluar qarkullimin e makinave drejt Gërmisë më 1 maj.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!