Postet nga: flutra zymi

Zymi: Në një debat publik të Komunës së Prishtinës morën pjesë vetëm 10 qytetarë

Aktivistja nga organizata joqeveritare ‘Qytetarët Aktiv’, Flutra Zymi, ka thënë që në një nga debatet publike me qytetarë të komunës së Prishtinës kanë qenë vetëm 10 ...

Zymi: Qytetarët duhet të vetëdijësohen se iu garantohet me ligj pjesëmarrja në planifikimet e Planeve Zhvillimore

Zymi: Qytetarët të vetëdijesohen, u garantohet me ligj pjesëmarrja në planifikimet e Planeve Zhvillimore

Zgjerimi i kampusit universitar te Fakulteti Teknik, detajet e projektit dhe kundërshtimet mes palëve

Asambleja e Kuvendit të Komunës së Prishtinës të enjten ka miratuar planin rregullues të hollësishëm për zonën te Fakulteti Teknik në lagjen Bregu i ...

Zymi: Nuk ka ekspertë mjedisorë nëpër institucione, Qeveria duhet t'i auditojë punësimet

Flutra Zymi, aktiviste e shoqërisë civile e ftuar në konferencën “Marrëveshja e Gjelbër Evropiane: Synimet që duhet të përmbushë Kosova drejt efikasitetit të energjisë dhe ...

Kelmendi: Kosova ka potencial të jashtëzakonshëm për energji solare

Visar Kelmendi, drejtor ekzekutiv i Green Energy Technologies, i ftuar në konferencën “Marrëveshja e Gjelbër Evropiane: Synimet që duhet të përmbushë Kosova drejt efikasitetit të energjisë ...

Çavdarbasha: Raporti i grupit punues ministror ka identifikuar shumë shkelje për të gjitha hidrocentralet

Zëvëndësministrja e Ministrisë së Mjedisit, Linda Çavdarbasha, e ftuar në konferencën “Marrëveshja e Gjelbër Evropiane: Synimet që duhet të përmbushë Kosova drejt efikasitetit ...

Haki Abazi: Ka munguar vullneti politik që mjedisi të jetë qendër e zhvillimit ekonomik të qëndrueshëm

Haki Abazi, deputet i Kuvendit të Kosovës dhe anëtar i “Grupit të Gjelbër” në kuadër të Kuvendit të Kosovës, i ftuar në konferencën “Marrë...

Viola Von Cramon: Kosova duhet të përqendrohet në energji solare dhe me erë

Viola Von Cramon – Taubadel, deputete e Parlamentit Evropian dhe anëtare e Grupit të të Gjelbërve në kuadër të Parlamentit Evropian e ftuar në konferencën “Marrëveshja ...