Postet nga: fatmir matoshi

Ministri e gjen Shpellën e Gadimes 'në gjendje të mjerueshme'

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, ka vizituar sot Shpellën e Gadimes.

MMPH ndan 550 mijë euro për krijimin e zonave të gjelbra në Gjilan

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, ka njoftuar se sot ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me kryetarin e Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, për ...

MMPH nxjerr pesë udhëzime për legalizimin e 352 mijë objekteve

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit hapësinor përmes një konference për media ka nxjerrë pesë udhëzime për legalizimin e ndërtimeve pa leje.

Ministri i përgjigjet biznesmenit: Nga viti 2017 nuk kemi kërkesë për leje ndërtimi në Brezovicë nga Sabri Novosella

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi ka komentuar deklaratën e biznesmenit Sabri Novosella që pretendon se iu kërkuan ryshfet 800 mijë euro nga zyrtarë të ministrisë ...

Ministri i Mjedisit kërkon hetime lidhur me pretendimet për ryshfet

Sot, gjatë seancës së jashtëzakonshme ku flitej për monopolin në homologim, deputeti Milam Zeka tha se Ministria e Ambientit i kanë kërkuar ryshfet një biznesi privat ...

Milaim Zeka: Ministria e Ambientit ka kërkuar ryshfet nga biznesmeni që kërkonte të ndërtonte në Brezovicë

Deputeti Milaim Zeka ka bërë akuza të rënda ndaj Ministrisë së Mjedisit, duke thënë se kanë kërkuar ryshfet nga një biznesmen që donte të ndërtonte ...

Ministria e Mjedisit pranon donacion në vlerë prej 4 milionë dollarësh nga Japonia

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, sot ka pranuar një donacion nga Qeveria Japoneze, në kuadër të projektit “Ngritja e kapaciteteve për kontrollin e ndotjes ...

Ministri i Mjedisit i shqetësuar për dështimin e ndërtimit të deponisë në Harilaq

Ministri i  Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi ka shprehur shqetësimin e tij  në lidhje me dështimin e realizimit të projektit për ndërtimin ...