Postet nga: fatmir matoshi

Ministri i Mjedisit kërkon hetime lidhur me pretendimet për ryshfet

Sot, gjatë seancës së jashtëzakonshme ku flitej për monopolin në homologim, deputeti Milam Zeka tha se Ministria e Ambientit i kanë kërkuar ryshfet një biznesi privat ...

Milaim Zeka: Ministria e Ambientit ka kërkuar ryshfet nga biznesmeni që kërkonte të ndërtonte në Brezovicë

Deputeti Milaim Zeka ka bërë akuza të rënda ndaj Ministrisë së Mjedisit, duke thënë se kanë kërkuar ryshfet nga një biznesmen që donte të ndërtonte ...

Ministria e Mjedisit pranon donacion në vlerë prej 4 milionë dollarësh nga Japonia

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, sot ka pranuar një donacion nga Qeveria Japoneze, në kuadër të projektit “Ngritja e kapaciteteve për kontrollin e ndotjes ...

Ministri i Mjedisit i shqetësuar për dështimin e ndërtimit të deponisë në Harilaq

Ministri i  Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi ka shprehur shqetësimin e tij  në lidhje me dështimin e realizimit të projektit për ndërtimin ...

Projekti i Mirushës në Gjilan merr sfond 'patriotik', përurohet më 28 Nëntor

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, së bashku me kryetarin e komunës së Gjilanit kanë nënshkruar sot një memorandum bashkëpunimi për financimin e ...

Më 28 nëntor shpallen zonë e mbrojtur Mali Pashtrik dhe Liqeni i Vërmicës

Në mbledhjen e Qeverisë së Kosovës është aprovuar propozim-vendimi për shpalljen e Zonës së Mbrojtur në Kategorinë e Parkut Natyror “Mali i Pashtrikut dhe Liqeni i Vë...

Kosova e Shqipëria nga 28 Nëntori edhe me dy zona të mbrojtura

Kosova dhe Shqipëria do të kenë edhe dy zona më shumë të mbrojtura me ligj.

Ndodh edhe kjo: Ministri ia 'dorëzon lumin' ministrit

Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit, Pal Lekaj, ka njoftuar se dorëzoi lumin “Lepenc” tek ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, për mbikëqyrje të ...