Postet nga: Enver Peci

KGjK: Jemi duke e shqyrtuar çështjen e pjesëmarrjes së kryetares së Gjykatës së Mitrovicës në takim me Vuçiqin

Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGjK) ka njoftuar se është duke u shqyrtuar çështja e pjesëmarrjes së kryetares së Gjykatës Themelore në Mitrovicë, Liljana Stevanoviq, në ...

Komisioni Konsultativ për Politikë Ndëshkimore takohet me shoqërinë civile për reformën në këtë politikë

Me temën “Reforma në politikën ndëshkimore”, kryetari i Gjykatës Supreme, njëherësh kryesues i Komisionit Konsultativ për Politikë Ndëshkimore, Enver Peci, bashkë me ...

Kryetari i Gjykatës Supreme komenton rastin e ngacmimit seksual në Malishevë

Enver Peci, kryetar i Gjykatës Supreme, ka komentuar historinë e ngacmimit seksual në një shkollë të Malishevës që është transmetuar në ‘KallxoPernime’.

Peci: Duhet ta shohim se ku u bazua gjyqtarja që uli dënimin në rastin e dhunimit të 15-vjeçares

Kryetari i Gjykatës Supreme të Kosovës, Enver Peci, në emisionin "Kallxo Përnime", duke komentuar rastin e dënimit të të akuzuarit për dhunimin e 15-vjeçares ...

Raportimi i KALLXO për skandalin e Gjykatës së Pejës, reagon kryetari i Supremes

Pas publikimit të dënimit 8 mujor për rastin e dhunimit të një 15 vjeçare ka reaguar edhe Kryetari i Gjykatës Supreme të Kosovës, Enver Peci.

“Java për të drejtat e viktimave të krimit”, kryetari i Supremes kërkon ashpërsimin e dënimeve në rastet e vrasjes brenda familjes

Në ngjarjen e cila ka nisur “Javën për të drejtat e viktimave të krimit” ka marrë pjesë edhe Enver Peci, kryetari i Gjykatës Supreme.

Supremja miraton udhëzuesin “Korrupsioni zyrtar dhe veprat penale kundër detyrës zyrtare”

Gjykata Supreme e Kosovës në një seancë të përgjithshme të gjyqtarëve ka miratuar udhëzuesin e veçantë “Korrupsioni zyrtar dhe veprat penale kundër detyrës ...

Kryetari i gjykatës Supreme kritikon dënimet me kusht në rastet e korrupsionit

Kryetari i Gjykatës Supreme, Enver Peci, gjatë emisionit “KallxoPernime” ka hedhur kritika në drejtim të gjyqtarëve që po gjykojnë rastet e korrupsionit.