Postet nga: analiza

Si po adresohen gjetjet e auditorit nga komunat në rastet kur nuk ka element të veprës penale?

Zyra Kombëtare e Auditorit çdo vit denoncon në Prokurorinë e Shtetit dyshimet për keqpërdorim të detyrës zyrtare nga zyrtarët publikë në institucionet publike të vendit, ...

Analiza e dy arkitektëve: Çatia e Komunës së Prishtinës, e ndërtuar jashtë standardeve

Çatia e objektit të ri të Komunës së Prishtinës, që u rrëzua dy ditë më parë, është punuar jashtë standardeve profesionale, sipas analizës së dy arkitektë...

Analistët për ngjashmëritë dhe dallimet mes ndikimit rus dhe kinez në Ballkan

Instituti Ndërkombëtar Republikan me qendër në Uashington, prej disa vjetësh lufton kundër ndikimeve keqdashëse të huaja në Ballkanin Perëndimor.

Prishjet e aparaturave në QKMF të Fushë Kosovës pamundësojnë bërjen e analizave

Në laboratorin e Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare në Fushë Kosovë nuk po kryhet asnjë analizë. Kjo për shkak të prishjeve të disa aparaturave.

Laboratori në QMF të Fushë Kosovës jashtë funksionit (VIDEO)

Pacientët të cilët kanë pasur nevojë gjatë ditës së sotme ta shfrytëzojnë laboratorin në Qendrën e Mjekësisë Familjare në Komunën e Fushë Kosovë...

Analiza për rrezikun nga Serbia përplasë kryetarin Kraja me akademikët e Seksionit të Shkenca Shoqërore në ASHAK

Seksioni i Shkencave Shoqërore së Akademisë së Arteve dhe Shkencave të Kosovës, ka reaguar ndaj publikimit të analizës “Synimet destabilizuese të Serbisë në Kosovë dhe në Ballkanin ...

Sulmet ndaj gazetarëve, kreu i Supremes kërkon përmirësimin e punës së gjyqësorit 

Një analizë e publikuar nga BIRN ka zbuluar se personat të cilët kanë sulmuar rrahur e kërcënuar gazetarët janë dënuar me dënime minimale ndë...

Vetëm 10 nga 19 analiza janë duke u kryer në laboratorin e QKMF në Vushtrri

Ndonëse në listën e analizave që mund të realizohen në laboratorin e Qendrës së Mjekësisë Familjare në Vushtrri janë 19 aktualisht janë duke u kryer 10.