Postet nga: Engelbert Zefaj

Teatri i Pejës hyn në vitin e pestë pa drejtor

Teatri i Qytetit të Pejës “Istref Begolli” ka hyrë në vitin e tij të pestë pa Drejtor të Përgjithshëm. Ky teatër që nga 2015 po funksionon në ...

Pa drejtor dhe me ‘xhepa’ bosh, teatri ‘Istref Begolli’ pret festat e fundvitit

Teatri “Istref Begolli" i qytetit të Pjesë ka kohë që është pa drejtor, përderisa komuna ende nuk ka vendosur që të hapë konkursin për zgjedhjen e drejtorit të ...

Kundërshtohet Privatizimi i Kino-Teatrit ‘Jusuf Gërvalla’

Kundërshtohet Privatizimi i Kino-Teatrit ‘Jusuf Gërvalla’

Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) ka publikuar vendimin e Bordit të Drejtorëve për likuidim të kino-teatrit “Jusuf Gërvalla” në Pejë. Por, me këtë vendim nuk pajtohet ...

Banorët e Qyshkut Ankohen për Asfaltim Partiak të Rrugëve

Banorët e Qyshkut Ankohen për Asfaltim Partiak të Rrugëve

Disa banorë të fshatit Qyshk të Pejës thonë se rrugët aty po asfaltohen në bazë të përkatësisë partiake të banorëve.

AAK e Konsideron ‘Kurban’ Demë Dashin

Pas arrestimit dje të Demë Dashit, drejtorit të Inspeksionit në Komunën e Pejës, reagoi nëpërmjet një konference për gazetarë AAK-ja, subjekti më i madh opozitar ...

AAK: Komuna Po i Lë Pa Punë 40 Punëtorët e ‘Ambientit’

AAK: Komuna Po i Lë Pa Punë 40 Punëtorët e ‘Ambientit’

AAK ka akuzuar Komunën e Pejës së ia ka marrë kompetencat ndërmarrjes publike “Ambienti” dhe ia ka dhënë një kompanie private.

Lëviz Themeli i Shkollës së Muzikës në Pejë

Lëviz Themeli i Shkollës së Muzikës në Pejë

60 mijë euro të Komunës së Pejës shkuan dëm kur një gyp i ujësjellësit shpërtheu dhe lëvizi themelet e objektit të shkollës së ...

Ekskursioni i Shtrenjtë i Maturantëve të Pejës

Komuna e Pejës për dërgimin e maturantëve në Shqipëri ka zgjedhur kompaninë e një zyrtari të LDK-së.