Postet nga: Endrit Shala

Ish-ministri e quan skandaloz vendimin e MTI-së për heqjen e masës ndaj bllokave që vijnë nga Serbia

Ish-ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala e ka quajtur skandaloz vendimin e ministres aktuale të Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari, për shfuqizimin e masës ...

Ish-ministri i Tregtisë me 3 banesa e 4 vetura

Endrit Shala, ish-ministër nga radhët e Nismës Socialdemokrate, posedon pasuri të paluajtshme në vlerë 610,000 euro e katër vetura në vlerë 54,500 euro.

Pas vendimit të Ministrisë, reagon kompania e cila bënte kontrollin e cilësisë së naftës

Gjatë ditës së djeshme, ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Rozeta Hajdari, ka marr vendim që kontrolli i cilësisë së naftës t’i kthehet Doganës së Kosovë...

Hykmete Bajrami reagon pas kthimit të kontrollit të cilësisë së naftës në Doganë

Ish ministrja e Tregtisë e Industrisë, Hykmete Bajrami përmes një postimi në facebook ka reaguar pas vendimit të ministres së Ministrisë së Tregtisë, Rozeta Hajdari për kthimin e ...

Si funksiononte skema e kontorollit të cilësisë së naftës?

Në muajin mars, emisioni “KallxoPernime”, ka transmetuar hulumtimin rreth krijimit të trupave inspektuese për kontrollin e cilësisë së naftës duke gjetur shkelje e ngritur dyshime përformë...

Ish-ministri Hasani: Monopoli i naftës ka qenë plan i njerëzve të Nismës Socialdemokrate

Në emisionin “Kallxo Pernime” po transmetohet hulumtimi rreth krijimit të trupave inspektuese për kontrollin e cilësisë së naftës.

Si u mbyll laboratori 1- milionësh i Doganës së Kosovës?

Në emisionin ‘Kallxo Pernime’ po transmetohet hulumtimi se si kontrolli i cilësisë së naftës ka kaluar nga Dogana e Kosovës te trupat private inspektuese të emëruar ...

Si e emëroi ish-ministri Endrit Shala baxhanakun për kontrollin e cilësisë së naftës?

Në emisionin “Kallxo Pernime” po transmetohet hulumtimi rreth krijimit të trupave inspektuese për kontrollin e cilësisë së naftës.