Postet nga: Drogë

I akuzuari për 665 fara të kanabisit deklarohet për fajësinë

 

Prokurori Special Haki Gecaj ia lehtëson barrën të akuzuarit për drogë, e organizim të grupit kriminal

Gëzim Abazi dhe Lutfi Nebiu janë ulur sot në bankën e të akuzuarve për t`u përballur me aktakuzën e Prokurorisë Speciale, e cila i ...

Të burgosurit në Lipjan i gjenden narkotikë

Policia e Kosovës ka raportuar se tek një i burgosur në Qendrën Edukuese në Lipjan është gjetur drogë.

Dosja e Prokurorisë: Të akuzuarit blenë banesë e veturë me para të fituara nga shitja e drogës

Shahadin dhe Sefer Hasani, të akuzuar për veprën penale shpëlarje e parave kanë dalë sot para Gjykatës së Prishtinës.

Dënohet me 2,200 euro gjobë i akuzuari drogë

 

I gjenden para të falsifikuara e drogë, lirohet i dyshuari

 

Arrihet  marrëveshja për pranimin e fajësisë për 13 kilogramë kanabis

Gjykata sot ka aprovuar marrëveshjen e lidhur në mes Prokurorisë së Prishtinës dhe të akuzuarit Vlastimir Vuleviç për pranimin e fajësisë për veprat penale shitblerje ...

I akuzuari për drogë me veprime të pakontrolluara në Gjykatë, dështon seanca

Gjykimi ndaj Flamur Ramës, i akuzuar se bleu drogë në afërsi të shkollave në Gjilan, kurse u kap me to në afërsi të një shkolle në Viti, ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!