Postet nga: Drilon Haraçia

I ekstraduari nga Italia ballafaqohet me ekspertin mjeko-ligjor

Blerim Nokaj, i akuzuari për grabitjen e qershorit të vitit 2013, doli sot para Gjykatës në Gjakovës për t`u ballafaquar me ekpspertin mjeko-ligjor, pasi ishte arrestuar ...

Dëgjohen dëshmitarë në gjykimin ndaj ish-inspektorit të ATK-së

Driton Fetahu, ish-inspektor i ATK-së dhe Bledar Hasku, kontabilist, të akuzuar për vepra qe ndërlidhen me korrupsion dolën sot para gjykatës në seancën ku u ...

Dënohet gjeodeti i komunës së Rahovecit për falsifikim

Muharrem Metbala, gjeodet në Komunën e Rahovecit, është dënuar nga Gjykata e Gjakovës për falsifikim të dokumentit zyrtarë. I akuzuari Metbala është dënuar me gjashtë ...

Gjeodeti i Komunës së Rahovecit pranon akuzën për falsifikim të dokumentit zyrtar

Prokuroria e Gjakovës kishte ngritur aktakuzë për falsifikim të dokumentit zyrtar ndaj Muharrem Metbalës, i cili sot ka pranuar fajësinë në Gjykatën e Gjakovës.

Gjakovë, ish-asamblisti i Alternativës përballet me dëshmitarë

Jeton Vorfi, ish-asamblisti i Asamblesë së Gjakovës nga radhët e partisë Alternativa, i akuzuar për mosraportim ose raportim të rremë të pasurisë, u ballafaqua me dëshmitarë.

Gjakovë, ish-asamblisti i Alternativës deklarohet i pafajshëm për mosraportim të pasurisë

Jeton Vorfi ish-asamblisti i partisë politike "Alternativa", i akuzuar për mosraportim ose raportim i rremë i pasurisë, nuk e pranoi akuzën.

Gjakovë, asamblisti i LDK-së dënohet me kusht dhe gjobë

Gjykata e Gjakovës i ka shqiptuar dënim me kusht prej 6 muash Sadik Hotit, asamblist i LDK-së në Kuvendin e Gjakovës. Ai po akuzohet për mosraportim të ...

Asamblisti i LDK-së pranon akuzën për mosraportim të pasurisë

Gjykimi ndaj Sadik Hoti, sot ishte planifikuar të ndëgjoheshin zyrtarët e Agjencisë Kundër Korrupsion, mirëpo Hoti pranoi akuzën e Prokurorisë.