Postet nga: Drilon Haraçia

Dënim me kusht dhe plotësues ndaj komisioneres së akuzuar për manipulim të rezultateve në zgjedhje

 

Gjakovë - deklarohen të pafajshëm tre të akuzuarit për korrupsion

Në gjykimin me përmbajtje nën akuza të korrupsionit kundër tre personave, Skender Ndrecajt ish-drejtorit të Infermierisë tani infermier në Spitalin “Isa Grezda” në Gjakovë, Leonora Ymeraga juriste ...

E akuzuara pranon fajin për falsifikim të rezultateve në zgjedhjet lokale të 2017-ës në Rahovec

Flutra Beqiri, e akuzuar për falsifikim të rezultateve të votimeve, e ka pranuar fajin për akuzën që i vihet në barrë.

Në prill pritet të dalin para gjykatës zyrtarët e Spitalit “Isa Grezda”

Me 8 prill, pritet të mbahet seanca nën akuza të korrupsionit kundër tre personave, Skënder Ndrecajt  drejtorit të Infermierisë në Spitalin “Isa Grezda” në Gjakovë, Leonora Ymeraga juriste ...

Japin mbrojtjen ish-inspektori i ATK-së dhe një kontabilist, nën akuzat për korrupsion

Driton Fetahu ish-inspektor i Administratën Tatimore të Kosovës (ATK) e Bledar Hasku kontabilist, të akuzuar për vepra që ndërlidhen me korrupsion, po akuzohen për marrje ...

Gjakovë, dënim me burg dhe gjobë për kontrabandim me migrantë

Gjykata e Gjakovës, përkatësisht gjykatësi Drilon Haraçia, ka shqiptuar dënim me burgim prej 1 viti dhe gjobë në shumë prej 3 mijë euro ndaj Demë Sefajt, ...

Ish-inspektori i akuzuar i ATK-së kërkoi kohë shtesë për ta dhënë mbrojtjen e tij në Gjykatë

Në gjykimin ndaj Driton Fetahu, ish-inspektor i ATK-së e Bledar Hasku kontabilist, të akuzuar për vepra qe ndërlidhen me korrupsion, u lexuan shkresat e lëndes dhe u ...

Dënohen me gjobë, nëntë të akuzuarit për organizim të skemave piramidale dhe bixhozit të paligjshëm

Ismet Bushati, Baton Mullazenuni, Armend Shoshi, Valon Puka, Gentian Alija, Egzon Nimani, Mentor Kasapi, Bajrush Beka dhe Jeton Beqiri nëntë të akuzuarit për organizim të skemave piramidale dhe ...