Postet nga: Dëshire Jusaj

Gjakovë, Gjykata refuzon kërkesën e asamblistit të LDK-së për hedhje të aktakuzës

Asamblistit të LDK-së në Asamblenë Komunale të Gjakovës, Sadik Hoti, i është refuzuar kërkesa për hedhje të aktakuzës për mosraportim ose raportim të rremë të ...

Dënohet e akuzuara për falsifikim të dokumenteve për veterane të luftës

Violeta Krasniqi, e akuzuar për deklarim të rremë dhe falsifikim të dokumentit me qëllim të fitimit të pensionit si veterane e UÇK-së, është dënuar sot me ...

Gjakovë, e akuzuara pranon se u bë veterane e UÇK-së me dallavere

Violeta Krasniqi, e akuzuar për deklarim të rremë dhe falsifikim të dokumentit me qëllim të fitimit të pensionit si veterane e UÇK-së, e pranoi fajësinë të ...

Dështon seanca ndaj të akuzuarve për detyrim në tentativë ndaj pronarit të 'Kosova Reisen'

Shtyhet gjykimi ndaj tre të akuzuarve për veprën penale të detyrimit në tentativë.

Gjakovë - Ish asamblisti i PDK-së sfidon akuzën për deklarim të rremë të pasurisë

Ilir Beqiri, i cili akuzohet për raportim të rrejshëm të pasurisë në kohën kur ishte asamblist i PDK-së, i ka kundërshtuar pretendimet e Prokurorisë së Gjakovë...

Gjakovë, i akuzuari për vjedhje e pranon fajin para gjykatës

Sylejmon Meqa, i akuzuar për vjedhje në dy shtëpia në Gjakovë e ka pranuar veprën pra gjykatës.

Gjakovari nuk e pranon se ka poseduar armë pa leje

Vegim Radoniqi, i akuzuar për veprën penale të mbajtjes në pronësi, kontroll dhe posedim të paautorizuar të armës, nuk e ka pranuar fajësinë në seancë...

Mungon i akuzuari shtyhet seanca e gjykimit për sulm

Seanca gjyqësore në gjykimin për veprën penale të sulmit, është shtyer për shkak të mungesës së të akuzuarit.