Postet nga: anton hasanaj

Gjakovë, ish-asamblisti i Alternativës përballet me dëshmitarë

Jeton Vorfi, ish-asamblisti i Asamblesë së Gjakovës nga radhët e partisë Alternativa, i akuzuar për mosraportim ose raportim të rremë të pasurisë, u ballafaqua me dëshmitarë.

Asamblisti i LDK-së pranon akuzën për mosraportim të pasurisë

Gjykimi ndaj Sadik Hoti, sot ishte planifikuar të ndëgjoheshin zyrtarët e Agjencisë Kundër Korrupsion, mirëpo Hoti pranoi akuzën e Prokurorisë.

Gjakovë: Asamblisti i LDK-së del në gjyq për mosraportim të Golfit të djalit, ndihet i pafajshëm

Asamblisti i LDK-së, Sadik Hoti u deklarua i pafajshëm në akuzën e Prokurorisë në Gjakovë për mosraportim ose raportim të rremë të pasurisë.

Gjakovë - Dënohet ish-asamblisti PDK-së për mosraportim të pasurisë

 

Ish-asamblisti i PDK-së në Gjakovë pranon fajin për mosdeklarim të pasurisë

Në procesin gjyqësor ndaj Ilir Beqirit, i cili po ngarkohet me akuzën e mos raportimit ose raportimit të rrejshëm të pasurisë në kohën kur kishte qenë ...

Gjakovë- Ish asamblisti i PDK-së pranon fajin për mosraportim të pasurisë

Ilir Beqiri, ish-asamblist i PDK-së në Gjakovë doli sot para gjykatës si i akuzuar për mos raportim ose raportim të rrejshëm të pasurisë.

Gjakovë, paraburgim për policin dhe grupin e arrestuar për bixhoz ilegal

Katër persona janë arrestuar dje për bixhoz të paligjshëm në qytetin e Gjakovës.

I dënuari për vrasje mohon akuzat për kanosjen e prokurores Valbona Haxhosaj