Postet nga: Drilon Haraçia

Gjakovë, burgim me kusht për vozitësin e autobusit që goditi këmbësorin

Shkelzen Musa, i akuzuar për rrezikim të trafikut publik, pranoi akuzën e Prokurorisë dhe më pas u dënua nga Gjykata e Gjakovës.

Arsyetimi i Gjykatës për dënimin me gjobë të asamblistes së Gjakovës

Në korrik të këtij viti, Gjykata e Gjakovës e ka dënuar me 400 euro gjobë Drita Zhavelin, për mosraportim apo raportim të rremë të pasurisë.

Gjakovë, paraburgim për policin dhe grupin e arrestuar për bixhoz ilegal

Katër persona janë arrestuar dje për bixhoz të paligjshëm në qytetin e Gjakovës.

Gjakovë – Gjykimi për 63 kg drogë, rahovecasi ballafaqohet me dëshmitarët

 

Dënohet asamblistja e Gjakovës për mosraportim të pasurisë

 

Asamblistja e Gjakovës dënohet për mosraportim të pasurisë

Gjykata e Gjakovës ka dënuar me 400 euro gjobë, asamblisten nga rradha e Alternativës, Drita Zhaveli, për vonesë në raportim të pasurisë.

Rahovecasi ballafaqohet me dëshmitarët në rastin e mbi 63 kilogramëve marihuanë në garazh

Rahovecasi Habib Shehu, i akuzuar për blerje dhe shitje të mbi 63 kilogramëve marihuanë, sot në gjykatën e Gjakovës u ballafaqua me deklarata të dëshmitarëve.

Gjakovë, rigjykimi për tentim vrasje, i dëmtuari sillet i prangosur nga burgu

Seanca e gjykimit të Driton Orllatit, i akuzuar për tentim vrasjen e Bashkim Elshanit në fshatin Brestovc të Rahovecit, nuk është mbajtur dhe është shtyrë për më 27 mars.