Postet nga: drejtorët

Komuna e Prishtinës do përzgjedh drejtorët dhe zëvendës-drejtorët në bashkëpunim me ambasadën britanike

Drejtoria e Arsimit në Komunën e Prishtinës planifikon të bëjë përzgjedhjen e drejtorëve dhe zëvendës-drejtorëve në bashkëpunim me ambasadën britanike.

Këta janë disa prej drejtorëve të koalicionit LVV-PDK në Gjilan

Kryetari i Komunës së Gjilani, Alban Hyseni ka prezantuar disa prej drejtorëve të Komunës së Gjilanit.

Kuvendi zgjedh drejtorët e KOSTT-it

Kuvendi i Kosovës ka zgjedhur dy drejtorët e Bordit të Ndërmarrjes Publike Operatori i Sistemit, Transmisionit dhe Tregut (KOSTT).

Partitë prej të cilave vijnë drejtorët e Komunës së Prishtinës dhe profesionet e tyre

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Përparim Rama, ka emëruar ekipin e tij të drejtorëve pas më shumë se 1 muaj nga dita që u betua në ...

Përparim Rama emëron ekipin me të cilin do ta drejtojë Prishtinën, këta janë drejtorët

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Përparim Rama, ka emëruar ekipin e tij të drejtorëve pas më shumë se 1 muaj nga dita që u betua në ...

Agim Aliu emëron drejtorët komunal

Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu  ka emëruar 11 drejtorët e drejtorive komunale për mandatin katër vjeçar.

Këshilli i Prindërve: Bojkotimi i mësimit për katër ditë me radhë në gjimnazin 'Sami Frashëri' i pajustifikueshëm, kryetari të marr masa

Këshilli i Prindërve të Komunës së Prishtinës e quan të pa justifikueshëm bojkotimin e arsimit për katër ditë me radhë në gjimnazin ‘Sami ...

Shoqëria civile në Prizren i kërkojnë përsëri Haskukës shkarkimin e drejtorëve me aktakuzë

Kërkesa e organizatave të shoqërisë civile për shkarkimin e drejtorëve të akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare në Komunën e Prizrenit është ...