Postet nga: doarsa kica xhelili

Diskutime për pezullimin e licencave të televizioneve nga KPM

Në komisionin për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal janë duke raportuar anëtarët e Komisionit të Pavarur për Media.

Muzaqi: Punësimet familjare në ASK janë sekret publik

Ilir Berisha, zëvendës kryeshef i Agjencisë së Statistikave të Kosovës së bashku me Ibrahim Rrustemin, kanë raportuar para Komisionit për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe ...

Akuza për përzgjedhjen sekrete të anëtarëve të KPM-së, reagon kryetarja e Komisionit Parlamentar

Procesi i përzgjedhjes së anëtarëve të Komisionit të Pavarur për Media ka nxitur reagim nga shoqëria civile në Kosovë dhe organizatave ndërkombëtare të ...

Bajram Mjeku: Kam kërkuar komision hetimor parlamentar për bordin e RTK-së

Anëtari i shkarkuar i bordit të Radio Televizionit të Kosovës (RTK), Bajram Mjeku ka reaguar pas vendimit të deputetëve të Kuvendit të Kosovës për shkarkimin ...

Kuvendi diskuton për shkarkimin e anëtarëve të KPMShCK-së, opozita kundër

Kuvendi i Kosovës është duke shqyrtuar rekomandimin e Komisionit për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal për shkarkimin e pesë (5) anëtarëve të Kë...

Debat në mes deputetëve për shkarkimin e bordit të RTK-së

Komisioni  për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal, është duke shqyrtuar rekomandimin e Komisionit për Buxhet, Punë dhe Transfere për shkarkimin e bordit të Radio ...

Mërgim Lushtaku: Shkarkimi i bordit të RTK-së është politik

Komisioni për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal, është duke shqyrtuar pikën e vetme e rendit të ditës që ka të bëjë me rekomandimin ...

Mentor Shala flet për komentet që i bëri deputetes Doarsa Kica Xhelili

Zëvendësdrejtori i Radio Televizionit të Kosovës, Mentor Shala, ka reaguar pas kritikave të shumta që mori pas deklaratave dhe fjalorit të tij bërë ndaj kryetares së ...