Postet nga: arbitrazhi

Kosova fiton arbitrazhin për hotel 'Victory'

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka bërë të ditur se pas më shumë se dy vite betejë ligjore si pasojë e nje padie të inicuar nga një person, ...

Humbi rastin në arbitrazh, AKP-ja i pagoi SharrCem-it rreth 1.8 milion euro

Agjencia Kosovare e Privatizimit e ka humbur rastin në arbitrazhin ndërkombëtar dhe i ka paguar afër 1.8 milion euro “Sharr Beteiligungs GmbH”, privatizuesit të fabrikës së cimentos “...

Telekomi nënshkruan kontratë 108 mijë euro për përfaqësim ligjor

Për mbrojtje në Gjykata të Londrës, Ndërmarrja Publike “Telekomi i Kosovës” Sh.A ka nënshkruar edhe një kontratë, shuma e së cilës kalon 100 mijë ...

Përfundon 'Java e Arbitrazhit' në Kosovë

Diskutimi lidhur me rëndësia e shfrytëzimit të përfitimeve të arbitrazhit ka qenë fokusi i aktivitetit që ka shënuar përfundimin e Javës së Arbitrazhit ...

Sa milionë euro mund të arrijë dëmi që mund t'i shkaktohet Telekomit nga kontrata me "Z-Mobile"?

Mbi 100 milionë euro mund të jetë dëmi që mund t'i shkaktohet Telekomit nga kontrata me kompaninë "Z-Mobile".

Denoncimi i Shatrit: Punëtori i Telekomit nuk dilte në punë, tash paguajmë në Arbitrazh

Rreth 13 milionë euro është gjoba që pritet ta paguajë “Telekomi i Kosovës” ndaj kompanisë “Z-Mobile”, pasi humbi rastin e dytë në Gjykatën Ndërkombëtare të Arbitrazhit.

Humbja në Arbitrazh, reagon ish-kryeshefi i Telekomit, Shyqri Haxha

Rreth 13 milionë euro Ndërmarrja Publike “Telekomi i Kosovës” pritet t’i paguaj ndaj kompanisë “Z-Mobile” pasi humbi rastin e dytë në Gjykatën Ndërkombëtare të Arbitrazhit.

Krasniqi: Vendimi i Arbitrazhit për Telekomin është i padrejtë dhe skandaloz

Halil Krasniqi, drejtor teknik në Telekomin e Kosovës, ka thënë se vendimi i fundit i Gjykatës së Arbitrazhit është i padrejtë dhe skandaloz.