Postet nga: Dita Ndërkombëtare e Gruas

Vrasja e grave, Kosova ende "në luftë" me petkun patriarkal

Dita Ndërkombëtare e Gruas edhe këtë vit e gjeti Kosovën nën thirrjet që kundërshtojnë vrasjen e grave.

Marsh për të drejtat dhe lirinë e grave në Tiranë - Fotogaleri

Si çdo 8 Mars, Në Ditën Ndërkombëtare të Gruas, gra dhe burra, qytetarë të Tiranës u bashkuan në protestë në formë marshimi duke nisur prej sheshit Skë...

Marsh në Prishtinë kundër vrasjes së grave - Fotogaleri

Në Ditën Ndërkombëtare të Gruas, dhjetëra aktivistë e qytetarë po marshojnë në Prishtinë, kundër vrasjeve të grave.

8 Marsi - Komuna e Fushë Kosovës iu dhuron krem kundër rrudhave punëtoreve të administratës

Komuna e Fushë Kosovës ka blerë kremra për fytyrë kundër rrudhave dhe freskues për fytyrë në vlerë 998 euro për t'ia dhuruar grave të cilat punojnë ...

“QIKA” bën thirrje për pjesëmarrje në marshin protestues për të drejtat e grave më 8 mars

Qendra për Informim, Kritikë dhe Aksion – QIKA , ka bërë thirrje që më 8 mars të marshohet për të drejtat e grave, duke e përkrahur marshin e organizuar ...

Gratë e Amerikës Latine përgatiten për marshime rekorde feministe

Miliona gra pritet të ‘pushtojnë’ rrugët nëpër Amerikën Latine të dielen me 8 mars për të shënuar Ditën Ndërkombëtare të Grave, kundë...