Postet nga: 2023

10 deputetët serbë që bojkotuan Kuvendin gjatë 2023-tës

10 deputetë nga komuniteti serb, që mbajnë vendet e garantuara në Kuvendit e Kosovës e përfunduan vitin 2023, pa folur asnjëherë në Kuvendin e Kosovës.

Policia prezanton punët dhe sfidat me të cilat u përball gjatë vitit 2023

Policia e Kosovës ka prezantuar arritjet për vitin 2023 me theks në sfidat me luftim të krimit, korrupsionit dhe situatën e sigurisë në veri të vendit ku më 24 ...

Murtezaj: Ndërtimtaria dhe gastronomia, “prodhues” të punëtorëve pa letra

Gazetare: Nadije Ahmeti

Pasaportat më të fuqishme për vitin 2023: Kosova në vendin 101

The Henley Passport Index ka publikuar të dhënat për pasaportat më të fuqishme për vitin 2023, ku Japonia prin e para me 193 vende mundësi vizite pa regjim ...

Viti i Ri 2023 mbërrin në Zelandën e Re

Ishujt më të largët të Paqësorit, Samoa dhe Kiribati, janë të parat që presin Vitin e Ri. Por siç është bërë traditë tashmë, festa e vërtetë ...

Disa vende nga Ballkani tërhiqen nga Eurovizioni 2023

Numri i pjesëmarrësve në Festivali Eurovision Song Contest 2023 vazhdon zvogëlohet prej anulimit të pjesëmarrjes nga disa vende të Ballkanit. Shkaqet për tërheqjen me sa ...

Buxheti i Komunës së Gjilanit për 2023 pritet të jetë 32.5 milionë euro

Kuvendi Komunal i Gjilanit ka miratuar sot propozim-buxhetin për vitin 2023, në vlerë prej 32 milionë e 599 mijë euro.

Ministria e Financave: Buxheti komunal për vitin 2023 është rritur për 86.1 milionë euro

Ministria e Financave ka njoftuar se është aprovuar financimi lokal për vitin 2023.