Postet nga: dejan pantiq

Hoti për Qeverinë: Nuk jeni për asgjë, nuk dini të mbani shtet

Ish-kryeministri i Kosovës, aktualisht deputet i LDK-së, Avdullah Hoti, ka reagur pas komenteve të fundit lidhur me lirimin e ish-policit Dejan Pantiq pasi Prokuroria Speciale kërkoi zëvendë...

Veriu ende i barrikaduar

Qe 19 ditë ka filluar vendosja e barrikadave në komunat me shumicë serbe në veri të Kosovës. Tashmë një nga kërkesat e serbëve për largimin e barrikadave ...

Cili është arsyetimi i Prokurorisë për lirimin e Dejan Pantiqit nga paraburgimi?

Prokuroria Speciale e Kosovës, njofton se kërkesën për zëvëndësim të masës së paraburgimit ndaj Dejan Pantiqit, e bëri duke u bazuar ...

Lirimi i Pantiqit nga paraburgimi erdhi pas kërkesës së Prokurorisë

 

Lirimi i Pantiqit nga paraburgimi në arrest shtëpiak erdhi pas kërkesës së Prokurorisë

Prokuroria Speciale ishte ajo që kërkoi zëvendësimin e masës së paraburgimit me arrest shtëpiak, ndaj Dejan Pantiqit, ish-zyrtari policor i cili ishte duke vuajtur masë...

KGjK i përgjigjet Kurtit: Bazuar në Kushtetutë dhe Ligj, personi zyrtar kompetent që ka marr këtë vendim quhet Gjyqtar i Republikës së Kosovës

Këshilli Gjyqësor i Kosovës ka reaguar ndaj deklarimeve të kryeministrit, Albin Kurti në lidhje me ndryshimin e masës ndaj ish-policit të Kosovës, Dejan Pantiq.

Haxhiu e quan lirimin e Pantiq nga paraburgimi akt të rëndë e të papranueshëm

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu ka reaguar ndaj ndryshimit të masës së sigurisë për ish-policin Dejan Pantiq, nga ajo e paraburgimit në masën e arrestit shtë...

Von Cramon pas vendimit për Pantiq: Kjo duhet të çojë në heqjen e menjëhershme të barrikadave

Raportuesja për Kosovën për Parlamentin Evropian, Viola von Cramon ka reaguar pas vendimit për Dejan Pantiqi, ish-zyrtari policor i cili ishte arrestuar nga Policia e Kosovë...