Postet nga: Cilësia në arsim

Vetëm 776 mësimdhënës janë vlerësuar për performancë

Valdrin Dervishaj, këshilltar i ministres së Arsimit, Arbërie Nagavci, në emisionin “Kallxo Përnime” ka thënë se në të kaluarën është bërë vlerësimi i ...

Shefkiu: Për cilësinë në arsim, fajtorë janë komunat dhe Ministria e Arsimit

Arbisa Shefkiu nga Instituti EdGuard ka thënë se fajtorë për cilësinë e arsimit në Kosovë janë komunat dhe Ministria e Arsimit.

Salihaj: Nuk kemi nevojë për 160 çerdhe sepse nataliteti ka rënë

Jonuz Salihaj, ish-drejtor i Arsimit në Prishtinë dhe ekspert i arsimit ndër dekada, në emisionin “Kallxo Përnime” ka thënë se është dashur që të studiohet situata se ...

A do të ndërtohen 160 çerdhet e premtuara nga LVV?

Në Ditën e Mësuesit - 7 Marsi, në emisionin “Kallxo Përnime” po diskutohet për cilësinë e arsimit në vend, me theks të veçantë gjatë qeverisjes ...

Arsimi në Qeverinë Kurti - LIVE

Në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet debati për cilësinë e arsimit në vend, me theks të veçantë gjatë qeverisjes së kryeministrit Albin Kurti.

Kosova dhe Maqedonia e Veriut me marrëveshje për ngritjen e cilësisë në arsimin e lartë

Agjencia e Kosovës për Akreditim (AKA) dhe Agjencia për Cilësi në Arsimin e Lartë (ACAL) në Maqedoninë e Veriut, kanë nënshkruar në Shkup, Memorandum bashkë...

Diskriminimi dhe cilësia në arsim - LIVE

Sonte në emisionin "Kallxo Përnime" po transmetohet debati për diskriminimin dhe cilësinë në arsim.

Ministrja Nagavci komenton marshin e nxënësve ‘S’po shkohet në shkollë’

Ministrja e Arsimit Arbërie Nagavci ka thënë se i gëzohet aktivizimit të të rinjve dhe mendimit se cilësia në arsim kërkon angazhim të përbashkë...