Postet nga: bordi

LIVE - Posta e Kosovës

Në emisionin #KallxoPernime po diskutohet për gjendjen e Postës së Kosovës dhe për raportin e Auditorit për këtë vit për këtë ndë...

Vendimi për tarifat e energjisë, Komisioni për Ekonomi në takim të mbyllur me Bordin e ZRrE-së

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti është takuar sot me Bordin e Zyrës së Rregullatorit të Energjisë.

Qeveria tregon se cilët janë kandidatët për anëtarin joekzekutiv të bordit të BQK-së

Në mbledhjen e Qeverisë së Kosvës, Albin Kurti ka bërë të ditur se Zyra e Kryeministrit ka miratuar listën e kanidatëve të propozuar nga Banka Qendrore ...

Çfarë thotë raporti i Inspektoratit të Punës për shkarkimin e Ngadhnjim Kastratin nga pozita e drejtorit të RTK-së? (Dokument)

Inspektorati i Punës ka dal me një raport zyrtar në lidhje me shkarkimin e Ngadhnjim Kastratit nga pozita e drejtorit gjeneral të Radiotelevizionit të Kosovës nga bordi në ...

Zemaj: Qeveria Kurti 2 nisi me gjueti shtrigash ndaj bordeve e udhëheqësve të klinikave

Deputeti i LDK-së dhe ish-ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, thotë se dërgimi i mjekëve në komision displinor për deklarime të parregullsive ka karakter politik.

Tërhiqen emrat për kryetar dhe anëtarë të Autoritetit Kosovar të Konkurrencës

Qeveria e Kosovës ka kërkuar të tërheqë propozim-vendimin për t’i dërguar Kuvendit listën e emrave për kryetar, zëvendës-kryetar dhe anë...

Nga 239 punësime me kontrata mbi vepër, bordi i RTK-së lejoi vetëm për 39 sosh të shpallet konkursi

Bordi i Radio Televizionit të Kosovës ka miratuar propozimin e u.d. Drejtorit të Përgjithshëm të RTK-së, Shkumbin Ahmetxhekaj për shpalljen e konkurseve për rekrutimin ...

Emërohet Bordi i ri i KEK-ut

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka emëruar Bordin mbikëqyrës të drejtorëve të ndërmarrjes publike Korporata Energjetike e Kosovës (KEK).